VIND en babyfoodprocessor fra Phillips Avent

Phillips Avent_steamer_blender_babyfoodprocessorI mandags skrev jeg om Phillips Avents nye babyfoodprocessor, som vi netop selv har afprøvet. Det kan du alt sammen læse meget mere om i indlægget her.

I dag sætter jeg en spritny maskine på højkant til en værdi af 1599 kr., som en af jer kan få fingrene i.

Vil du smide et lod i puljen, så fortæl mig i en kommentar til indlægget, hvorfor netop du skal vinde maskinen. Like og del meget gerne indlægget, men det er selvfølgelig intet krav.

Jeg trækker en vinder om en uge den 27. april, som jeg kontakter direkte via mail.

Held og lykke!
Phillips Avent 4-i-1 babyfoodprocessor Phillips Avent_steamer_blender_babyfoodprocessor_image Phillips Avent_steamer_blender_babyfoodprocessor_frit


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

75 Comments

 • Marie / krøllerier 20. april 2016 at 18:42

  Min søn er lige begyndt med grød, så next step er mos. Jeg har en forventning om at lave dette selv, så sådan en hjælpende ‘hånd’ ville være helt fantastisk ?

  Reply
 • Julie 20. april 2016 at 18:56

  Efter 4 måneders ammehelvede med brystbetændelse, sårede brystvorter og hvad man ellers kan forestille sig af tilført smerte, kunne vores lille familie godt bruge en hjælpende hånd på baby-madfronten…
  Så jeg smider et lod i puljen!

  <3 Julie

  Reply
 • Zandra 20. april 2016 at 19:16

  I dag har jeg stået 4 timer mit køkken for at lave mad til min prinsesse og mand. Det har været alt fra flerkornsgrød til grønsagsmos.. Jeg kunne bare godt tænke mig at sætte mig på sofaen og se et afsnit New Girl! Derfor vil det være en stor hjælp med denne maskine, så jeg kan få lov til at følge de skøre mennesker i tv’et 😉

  Reply
 • Maria 20. april 2016 at 19:26

  Jeg skal vinde, fordi jeg håber at lille Ebbe bliver lige så begejstret for mad, som hans storebror – og så kræver det altså et par portioner!

  Reply
 • Simone 20. april 2016 at 19:33

  Den ser så smart ud. Jeg er ikke den store babymadskok så kunne virkelig godt bruge sådan til min lille pige som skal igang med skemaden snart

  Reply
 • Cecilie Obling 20. april 2016 at 20:28

  Fordi mindste musen har det bedst med flydende føde, og den foodprocessor jeg ejer er fra 1700 konghvidkål – og bliver varm efter få minutter og få omdrejninger SÅ derfor skal vi vinde – for mindste musens skyld.

  Og den største mus, er vild med smoothies så det er til gavn for begge unger.

  Reply
 • Stine BB 20. april 2016 at 20:34

  Jeg vil utrolig gerne vinde den til den næste lille Rolling der kommer til familien. Stod med hovedet i gryderne hver weekend da Hugo var lille. Denne maskine lyder som en drøm for enhver småbørnsmor

  Reply
 • Karen 20. april 2016 at 20:57

  Jeg skal vinde det apparat, fordi jeg snart må få seneskedehindebetændelse af al det moseri. Eller noget. Og fordi jeg godt kunne bruge lidt hjælp i vores hverdag til stadig at kunne servere god og hjemmelavet mad til lille A (ikke ham fra Blågårdsgade …)

  Reply
 • Lea 20. april 2016 at 21:25

  Se, dét er en præmie der gør det attraktivt at efterlade en kommentar! Med en lille dreng på snart 12 uger så skal vi indenfor de næste fire til otte uger i gang med fast føde og så kører rumlen ellers frem til at han kan spise sammen med resten af familien. Og eftersom min mand tager 12 ugers barsel efter min stopper, vil han være begejstret for en nem måde at kreere babys mange måltider.

  Reply
 • Camilla 20. april 2016 at 21:31

  Uh, lækker præmie!
  Vores lille mus på 7 mdr, er mælkeallergiker og skal netop til at begynde med at spise det samme som resten af familien. Så sådan en fiks maskine ville være skøn til at lette madlavningen til hende!

  Reply
 • Julie 20. april 2016 at 22:04

  Jeg skal snart have en baby, og min blender er gået i stykker. Så sådan én der er lige præcis hvad jeg mangler ?

  Reply
 • Tilde 20. april 2016 at 22:17

  Fordi hele madshowet kiksede lidt med min første, hvilket har resulteret i et überkræsent barn. Måske denne kunne få introduktionen til fast føde til at køre lidt nemmere og hjælpe min nr. 2 til at få er mere ukompliceret forhold til mad 🙁

  Reply
 • Heidi Bernandt 20. april 2016 at 22:48

  Jeg vil rigtig gerne vinde foodprocessoren til vores lille pige der kommer til verden til sommer. Efter at have kæmpet i 3 år med behandlinger er hun endelig på vej, men nu er min kæreste sygemeldt på 5 mdr med forsvindende syn, så vores hus når ikke at blive færdigt – så jeg ønsker mig ting der kan gøre livet nemmere for os alle 🙂

  Reply
  • Kathrine Dath 20. april 2016 at 23:23

   Jeg vil vildt gerne vinde den til vores lille pige, der kan komme når som helst. Dog mest af alt til hendes far der glæder sig til 3 måneders barsel med hende når hun slår sig løs i mos og grød! Så af hans erfaringer fra sidst ville dette være en fantastisk overraskelse. Vi krydser fingre ?

   Reply
 • Kathrine Dath 20. april 2016 at 23:27

  Jeg er total teknik dum!! Nu står min kommentar som et svar!!! Jeg kan selvfølgelig ikke hverken flytte, slette eller ændre det??

  Reply
 • Mette 20. april 2016 at 23:36

  Jeg vil vinde maskinen til min søster. Hendes søn er netop startet på mad og den maskine vil simpelthen være en kæmpe hjælp for hende i hverdagen.

  Reply
 • Eva Madsen 21. april 2016 at 7:07

  Håber jeg vinder en til vores kommende lillesøster! Det vi være sås kønt med lidt “køkkenhjælp”, så der fortsat bliver tid og overskud til storesøster!
  Jeg vinder aldrig konkurrencer, men håber jeg denne gang bliver den heldige (får aldrig selv købt så dyr maskine!)
  Tak for en skøn blog, jeg har fulgt dig siden du fik blommen og jeg fik storesøster på fire år ☺

  Reply
 • Pia R 21. april 2016 at 7:19

  Vores lille pige fylder 5 mdr og vi skal til at begynde på mos. Derfor ville det være fantastisk med dette vidunder af en maskine til at hjælpe 🙂

  Reply
 • Cecilie 21. april 2016 at 7:27

  Åh en lækker præmie! Vi venter vores første barn om nogle uger. Selvom jeg godt ved, at der er meget godt at sige om det færdiglavede mos, så ved jeg, at jeg bliver typen, der kommer til at lave det selv, så jeg ved præcist, hvad der er i. Den maskine vil derfor være en kæmpe hjælp for os!

  Reply
 • Pernille 21. april 2016 at 8:15

  Fordi det her er maskinen jeg har manglet !!!
  Når man ikke har mikro ovn og derfor står i køkkenet 2-3 gange dagligt og koger og blender. Så bliver det altså til en hulens masse opvask, som skal tages og kvalitetstid der går spildt.

  Reply
 • Line H. S. 21. april 2016 at 8:45

  Min elskede minihakker/minifoodprocesser lugter brændt når jeg bruger den, så dette indlæg kommer jo som et lyn fra en klar himmel. Og med den mængde mad der indtages i vores hjem (3 drenge på 14 mdr, 3 år og 6 år) ville det være en stor hjælp. Jeg krydser fingre:-)

  Reply
 • Name* 21. april 2016 at 8:48

  Min niece venter barn nr. 3 til Juli, trip, trap træsko, den ville hjælpe hende meget i hendes travle hverdag. Så kunne være dejligt at give hende en hjælpende hånd.

  Reply
 • Charlotte 21. april 2016 at 9:17

  Jeg er også på vognen med et lille myr, der skal have grød. Så vi kunne godt bruge sådan et drøn. Derudover er der også pure på menuen til de voksne i ny og næ, så alle ville nok få glæde af den.

  Reply
 • Stine 21. april 2016 at 9:27

  Den er da super smart!! Jeg har en lille dreng som lige er startet på overgangskost… Den ville være en kæmpe hjælp i hverdagen ?

  Reply
 • Mette 21. april 2016 at 12:09

  Lillesøster er 3 uger, så vi må vente lidt endnu med grød og mos. Men når vi skal igang, vil sådan en maskine være en kæmpe hjælp 🙂 Jeg håber vi vinder.

  Reply
 • Mai 21. april 2016 at 12:39

  Jamen, altså, ehm, måske skal netop JEG være den heldige, fordi min mand og jeg er kommet for skade at beslutte os for at få sindsygt mange børn. Og når jeg skriver kommet for skade er det jo med kæmpe kærlighed foran. Men det er dælme hårdt. Og mega sjovt på samme tid. Vi er nu kommet til tredje troldeunge, og når hun skal i gang med andet en mine attributter, ja, så ku’ det måske spare mig for en masse hårdt arbejde med sådan en maskine dér i husholdningen. Og på dén måde ville jeg have masser af tid til alle mine andre bananer. Og min mand. Og vores projekt -landsted- med alt hvad det så indebærer af dyr og køkkenhave und so weiter. Med andre og færre ord: Jeg ville elske maskinen dér!

  Reply
 • Charlotte 21. april 2016 at 13:22

  Med sådan en super-maskine bliver vi totalt klar til lillesøsters grød-start om tre måneder ?

  Reply
 • Bethina 21. april 2016 at 15:58

  Med et llle barn på armen og et hus der står under en fyld renovering vil sådan en maskine gøre madlavningen MEGET nemmere og overskuelig! 🙂 Vi går meget op i at lillepigen får noget ordenlig at spise, og med en Phillips Avents babyfoodprocessor er det sunde måltid ikke lang væk! 🙂

  Vi vil blive så utrolig glade for at vinde den 😉

  Reply
 • pia sroka 21. april 2016 at 16:46

  Jeg vil gerne vinde denne til min nieces søn, han er lige begyndt at spise mos, den ville hun blive meget glad for. 🙂

  Reply
 • Anna 21. april 2016 at 17:59

  Vores lille Arthur på 4,5 måneder skal snart have skemad. Jeg er øko freak og madmor. Elsker hjemmelavet mad til både store og små. Så den ville være perfekt til vores køkken.

  Reply
 • Dorte Slouborg 21. april 2016 at 19:44

  Jeg vil rigtig gerne overraske en nybagt mor med den lækre maskine! 🙂

  Reply
 • Eva 21. april 2016 at 19:53

  Åhh den ville være rar. Jeg har lige brugt 20 min. på at brygger mos sammen til drengen, som han nægtede at spise. Dernæst yderligere 30 min. på at slette sporene fra episoden…suk.

  Reply
 • Katrine 21. april 2016 at 20:16

  Min søster skal vinde den
  Hun er gravid – og det betyder at jeg skal være MOSTER!!!!
  Jeg glæder mig SÅ meget til hun får børn… Både fordi jeg skal være moster, men også fordi der bare er ting, som folk uden børn ikke kan sætte sig ind i..
  Så krydser fingre for at jeg kan forkæle moster nye guldklump..

  Reply
 • Mark 22. april 2016 at 2:01

  Jeg bruge i lang tid min elskede blender, men som det så ofte sker med glas-ting har det sin ende (da min far uheldigvis væltede den ud af skabet), og efter et vægttab på 20kg ville det være fantastisk at kunne blende igen!
  Held og lykke til alle andre

  Reply
 • Daniel 22. april 2016 at 8:20

  Det er jo en ret god gave til min lille kone og moren til mine børn. Er det ikke snart mors dag? Hun kogte og kogte grøntsager i én uendelighed med de andre børn. Jeg tror, hun ville blive glad for lidt udstyr til den mindste. Med venlig hilsen Daniel.

  Reply
 • Maria 22. april 2016 at 8:44

  Tja, jeg ved ikke, om jeg fortjener den mere end alle andre, men som alle andre nok også ønsker det vil jeg gerne have flere timer i døgnet. Flere vågne timer i døgnet med overskud og TID til mit barn. Lige nu er jeg gravid og TRÆT som en hængt kat, og hvor KAN det være svært at acceptere og lytte til min krop med god samvittighed, når jeg også bare gerne vil give min snart-2-årige opmærksomhed. Og så den der følelse af, at jeg kommer til at ‘miste’ ham lidt, når den nye baby kommer. Kender andre også den? Sikkert. Maskinen dér vil give mig mere tid til min store dreng, tænker jeg, når den tid kommer 🙂

  Reply
 • Pia 22. april 2016 at 9:32

  Jeg vil meget gerne vinde den, da det vil være en super barselsgave til min meget højgravide veninde. Hun er et rigtig madøre og jeg er sikker på, at hun vil elske at lave mad til den lille baby boy.

  Reply
 • Eva Jørgensen 22. april 2016 at 9:34

  Fordi det der med mos i en travl hverdag meget gerne må blive meget nemmere 🙂

  Reply
 • Marianne P 22. april 2016 at 10:30

  Jeg har den perfekte aftager i tankerne!;)

  Reply
 • anne madsen 22. april 2016 at 11:26

  Sikke en vidunderlig lille maskine! Gennem foråret har jeg gennemgået en lang række undersøgelser i maven og skal passe godt på ikke at irriterer med hård kost. Fået anbefalet at indtage flydende, blendet og let kost. Med den størrelse denne blender har passer den perfekt ind i mit nye lille køkken nu hvor jeg er flyttet fra hus til lejlighed. Helt perfekt og god dag til alle!

  Reply
 • Anette 22. april 2016 at 18:54

  Hvor ser den smart ud 😉

  Reply
 • Ida 22. april 2016 at 21:30

  Jeg er begyndt at eksperimentere utrolig meget med suppe, og denne vil gøre det meget nemmere og så er den pæn 🙂

  Reply
 • Lis Vinter 22. april 2016 at 22:48

  Jeg har lige fået et lille barnebarn,mig når hun bliver lidt ældre vil forældrene helt sikkert være glad for denne maskine.

  Reply
 • Linda 23. april 2016 at 12:53

  Herhjemme laver jeg pt tre friske måltider til lille A om dagen. I går stod den fx på havregrød kogt med kokos, blåbær og banan til morgenmad. Gulerødder, broccoli og laks til frokost, og aftensmaden bestod af kogt kylling med søde kartofler og pastinak. Han slubrer det i sig, men det tager tid! Jeg ville knuselske sådan en sand køkkenhjælper – jeg ville nok tilbede den lidt hver dag, hvis hans menu fortsætter sådan her (og sikkert snart skal udvides!) 🙂

  Reply
 • Linda J 23. april 2016 at 13:48

  Den vil være som dejlig at have i hverdagen.

  Reply
 • Camilla A 23. april 2016 at 14:47

  Skøn præmie!
  Min søster har netop beriget mit liv med endnu en nevø, og hun fortjener derfor om nogen at blive forkælet med præmien. Jeg er sikker på, at det vil være til stor hjælp for hende. 🙂

  Reply
 • Monica Figgé Jensen 23. april 2016 at 16:04

  Den vil være så skøn at vinde nu hvor min lille dreng er ved snart at være klar til fast føde 🙂 Den vil gerne hverdagen så meget lettere for mig 🙂

  Reply
 • Louise O 23. april 2016 at 21:40

  Kort og godt fordi jeg mangler en 🙂

  Reply
 • Camilla Hovej 24. april 2016 at 2:14

  Fordi den ville gøre det så meget nemmere at lave mad til Mathilde 🙂

  Reply
 • Mette Glerup Kristensen 24. april 2016 at 22:02

  Det lyder simpelthen som et fantastisk produkt!

  Jeg håber på at vinde, fordi jeg har en lille gut herhjemme på 1,5 måned, som det vil være meget befriende at kunne lave sundt og lækkert mad til (når den tid kommer)! Vi har ingen mikroovn, så jeg syntes den har nogle geniale egenskaber, som helt klart vil gavne vores lille familie. <3

  Så er der kun tilbage at kaste et lod i puljen og krydse fingre for lidt held.

  Kærligst Mette

  Reply
 • Charlotte 25. april 2016 at 0:23

  Den ville opgradere mit køkken og det trænger det til
  😀

  Reply
 • Camilla Nyegaard 25. april 2016 at 8:14

  Den vil bare gøre hverdagen så meget nemmere, så jeg synes alle fortjener at vinde den.

  Reply
 • Annette J 25. april 2016 at 18:39

  Fordi det vil gøre hverdagen lettere 🙂

  Reply
 • Christina 25. april 2016 at 21:20

  Jeg håber på at vinde foodprocessoren fordi den ser ud til at have en perfekt størrelse og så kan den jo heldigvis bruges i lang tid efter at min lille pige er færdig med mos – perfekt til pesto, dadelkugler og andet godt! 🙂

  Reply
 • Christine 26. april 2016 at 12:59

  Vi får nummer to til sommer, og så starter møllen med babymosen igen 🙂 mindes sidste gang, hvor lang tid det tog at koge, mose, dampe, temperere… hele molevitten kan næsten gøre mig helt nervøs, haha 🙂 sådan en fiks maskine vil jeg vildt gerne prøve!

  Christine

  Reply
 • Helene HL 26. april 2016 at 18:17

  Fordi jeg nægter at købe færdigmad og vil lave al mad fra grunden, helst økologisk.

  Hvis jeg nu kan holde det løfte eller ej må tiden udvise, men avent maskinen vil i hvert fald gøre det meget nemmere at gøre mit aller bedste til at holde aftalen og servere hjemmelavet hver eneste dag! 😉

  Reply
 • Daniella Lind 26. april 2016 at 19:14

  Fordi min kære kusine venter sig tvillinger til sommer. Og som mor til én, ved jeg der er nok at se til, så det vil da være en KÆMPE hjælp som mor til 2!

  Reply
 • FO 26. april 2016 at 20:20

  Fordi den passer perfekt størrelsesmæssigt.

  Reply
 • Anja 26. april 2016 at 21:04

  Som kommende alenemor til 2 vil sådan en maskine helt sikkert være en stor hjælp i en hektisk hverdag når man gerne vil lave det hele fra bunden og gerne friskt hver dag – så det ville være så dejligt at vinde sådan en fin maskine 🙂

  Reply
 • Jeanette 26. april 2016 at 22:58

  Nej hvor ville jeg gerne vinde :O min søn synes at han skal springe hele grædstadiet over, og derfor er jeg i fuld gang i køkkenet hver eneste dag, for at lave spændende grøntsagsmos til ham. Ved siden af koger gryderne til min mand og storebror. Jeg kunne virkelig godt bruge noget der var nemt for engang skyld – den trætte madmor

  Reply
 • Christina Bonke 26. april 2016 at 22:58

  Fordi jeg inden for nærmeste fremtid skal være mor for første gang og derfor selvfølgelig mangler det meste til baby. Det ville en fantastisk skøn gevinst. Den ser virkelig smart og praktisk ud.

  Reply
 • Louise 27. april 2016 at 7:43

  Er 40+3 med nummer tre, og forestiller mig, der virkelig bliver nok at se til, når bettemanden på et tidspunkt skal have mos – har hørt fra min søster, at denne maskine er genial. Så smider med krydsede fingre et lod i puljen…

  Reply
 • Nina Gram 27. april 2016 at 8:39

  Jeg smidder også et lod og krydser fingre. Vi er netop nået til mos-stadiet, og alt hvad der kan frigive minutter til andre (og mere sjove opgaver) vil være den vildeste gave.

  Reply
 • Margit Rosenaa 27. april 2016 at 12:31

  Fordi min lille datter lige er blevet 5 måneder 😀 er begyndt at smage på grød og er snart klar til noget med mere bid.
  Jeg har et stort ønske om at lave maden selv (som ved hendes storebror) men den travle hverdag presser på og her ville sådan en fiks sag kunne hjælpe mig – er jeg sikker på
  Tak for en god og inspirerrende blog
  X

  Reply
 • Catrine Lyng 28. april 2016 at 18:14

  Hvis jeg er den heldige at vinde, så vil jeg forære den til min søster, hvis pige netop er begyndt at spise grød og mos. De har ikke haft en let start med min niece og jeg vil elske at kunne give dem denne lækre foodprocessor i gave❤️

  Reply
 • Åse 28. april 2016 at 18:19

  Ja, det har jeg slet ikke set, at du har haft til udlodning! Var meget tæt på at købe en med nr 1 og nr 2 kommer lige om lidt, så er slet ikke i tvivl om, at jeg vil få glæde af den!

  Reply
 • Sophie 28. april 2016 at 18:21

  Det første jeg købte, da flyttede hjemmefra for 10 år siden var en foodprocessor, og den har fulgt mig igennem tykt og tyndt! Folk har grinet og lagt stemme til mig som i ‘The julekalender’ – men har elsket den hver dag ?
  Nu er den snart død, og jeg ville blive så glad for en ny fin følgesvend til at lave smoothies, dej og meget andet godt til hele familien ❤️

  Reply
 • Zaki 28. april 2016 at 18:26

  Fordi jeg indenfor de næste pr måneder skal i gang med at lave mos til min lille guldklump. Jeg mangler sådan en smart maskine til at forenkle processen..?

  Reply
 • Karina 28. april 2016 at 18:27

  Min søn Aske på næsten 4 måneder skal snart igang med at spise grød og mos. Sådan en fin maskine ville bare være så lækkert at vinde, det ville gøre hverdagen med min 3 børn meget nemmere.

  Reply
 • AnneC 28. april 2016 at 18:30

  Lige hvad jeg mangler til lillebrors ankomst – vil gerne selv lave hans første mad, og da ville denne lækre sag jo være PERFEKT!

  Reply
 • Jane 28. april 2016 at 18:38

  Yes! Den ønsker jeg mig til sommerens bær mm. Mine piger på 2 og 4 vil elske at være med til at lave lækkerier! 🙂

  Reply
 • Maria 28. april 2016 at 18:39

  Vil rigtig gerne vinde! Jeg har en datter på 4 mdr som jeg skal igang med at lave en masse dejlig mos, grød og vælling til? her ville denne være perfekt! Derudover elsker min datter på 2 år smoothies og juicer, og dem ville vi i den grad kunne lave en masse af sammen – vi elsker nemlig at være i køkkenet sammen! Og på barsel har man en del tid til at forkæle sin familie med lidt lækkert engang imellem. Håber sådan at vi vinder – det ville være så Nice ??

  Reply
 • Maria LietZen 28. april 2016 at 19:13

  Den ville være en perfekt medhjælper i mit køkken? Jeg har en søn på 4,5 mdr, så det vare ikke længe før jeg skal igang med at producere babymos??

  Reply
 • Maria Lietzen Jensen 28. april 2016 at 19:18

  Ih jeg vil blive så GLAD hvis jeg vinder? Den vil være den perfekte køkkenhjælper! Min søn på 4,5 måned skal inden længe skal til at spise en masse dejlig hjemmelavet babymos??

  Reply
 • Camilla 28. april 2016 at 19:19

  Min søn er i gang med hele grød showet uden egentlig at virke sådan rigtig begejstret så jeg håber at mos hitter. Det kunne være fantastisk med sådan en mirakel medhjælper i køkkenet så det bliver lidt nemmere det hele 🙂

  Reply

Leave a Comment