Let’s Go Mainstream på den lyserøde allé

Som jeg allerede afslørede i går, så fandt jeg alligevel vej til Kirsebæralléen på Bispebjerg Kirkegård igen i år…Og ved nærmere eftertanke, hvis vi lige skal vende bøtten, selvom jeg var lidt efter mainstream’eriet i gårsdagens indlæg, så synes jeg faktisk, at det er en rigtig fin tradition, der er blevet skabt der på den lyserøde allé.

Trods et menneskemylder, der nærmest tangerer en festivals, så er det en skøn årlig udflugt med dem, man har kær. Nu er det i sig selv en oplevelse, at se på de mange mennesker også, der – som mig – går amok med kameraerne for at forevige børn, heste, hunde, gravide, kærestepar, sig selv etc. Og så længe det gøres med respekt for stedet og de fine træer, som jeg absolut har en oplevelse af, at det gør, så lad os da endelig samles om de lyserøde træer hvert år i april.

Jeg havde aftalt en tur på kirkegården med min veninde, som jeg har kendt i 16 år, som altså er præcis halvdelen af mit liv. Vi ville skyde smukke billeder, og jeg havde mange tanker om, hvordan vi ville sætte vores tre dejlige piger ved siden af hinanden for at skyde billeder ned langs alléen. Lad os bare sige, at hverken piger eller menneskemængden tillod den slags lige der 🙂 Vi fik til gengæld en række virkelig fine og meget autentiske billeder, som jeg er glad for at kunne se tilbage på år efter år. Lidt af dem får I her, og resten holder jeg i mit personlige album. Og jeg kan også godt afsløre, at jeg lige som lidt sender en stor bunke til fremkaldelse, så jeg kan hænge mine piger i et pastelunivers op på væggen her hjemme.

Har I været derude i år?

Og p.s. Et lille tip. Vi tog ud til alléen om formiddagen cirka 9.30, hvor der var nogenlunde til at komme til. Efter en times vandren på kirkegården efterfølgende, var der allerede helt proppet med mennesker. Det kan med andre ord betale sig at komme tidligt. Især en hverdag.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

Leave a Comment