I nat skal jeg sove godt

Indeholder affiliate-links

Et ultrakort indlæg fra mig i dag med mobilbillede i knap så god kvalitet. I nyder sikkert pinseferien og har alligevel ikke tid til at læse blogs:)

Villarenoveringen raser her hjemme, og i dag vi har især arbejdet på soveværelset med hjælp fra mine forældre. Snart står der et færdigt et af slagsen klar. Endelig! Jeg stiler efter sådan et lidt luksushotel i hjemlige rammer-ish look derinde, og jeg glæder mig til at vise det frem, når jeg er nogenlunde i mål. Det er jeg ikke endnu, men det nærmer sig.

Jeg har gjort mit IKEA-hack af en seng færdig, min mor har sat mit stribede Ellos-tapet op, og de smukke Moebe-rammer fra Moodings med pressede blomster fra egen have samt de sorte natlamper har mit far sat op. Yay! Det ligner snart et rigtigt hjem uden byggerod (eller soveværelset gør. Ikke resten af huset dog).

Jeg kommer straks med seperate indlæg om både Moebe-rammerne og min DIY-seng, men jeg vil lige tippe om, at I til og med I DAG (ja, sorry er lidt sent på den) kan shoppe lækkert bolig-interiør hos Ellos med 20 % rabat – altså også mit tapet (find det her) eller en af de andre virkelig fine tapeter derinde. Koden du skal bruge for at opnå rabatten er 335723, og den skal altså indløses senest i dag, og gælder ikke med andre tilbud eller på i forvejen nedsatte varer.

Det var bare det:)

På gensyn!


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Rikke Pia Hansen 19. maj 2016 at 20:22

  Hej Signe
  Jeres soveværelse er blevet rigtig flot! 🙂
  Jeg er bare nysgerrig – skal I ikke have nogle sengeborde/natborde?
  Og hvad gør I mht. gardiner, hvilke slags skal I have, hvis I skal have nogle? 🙂

  Bedste hilsner
  Rikke

  Reply
  • plummum 19. maj 2016 at 20:55

   Tusind tak. Ja, vi skal som minimum have ét sengebord, men har ikke helt bestemt os for typen endnu. Gardiner er også på købelisten, men de er heller ikke besluttet. Vi har en ret dyb kvist, så gardinet skal passe til den stil. Ikke helt nemt 🙂

   Reply

Leave a Comment