Et par tanker om Mors Dag og dejlige kvinder

Fejrer I Mors Dag hjemme hos jer? Vi gør. Eller jeg vil ikke ligefrem sige, at vi fejrer det – ikke sådan med festivitas, balloner, tre-retters middag og flag, men dagen bliver absolut markeret.

Jeg er så heldig at blive begavet af mine piger, som Kasper naturligvis sørger for indtil videre. I år fik jeg et gavekort til at købe tøj for. Og jeg trængte/trænger ærlig talt til en sommerlig opgradering af garderoben, så det kunne næsten ikke være mere perfekt. Jeg blev meget glad og havde ærlig talt forventet, at Kasper havde glemt dagen denne gang midt i travlhed på job og renovering af villa, hvilket havde været så forståeligt. Men pludselig stod min lille Blomme der med en gave i hænderne, som hun overrakte til mig sammen med en pose karameller #smeltetmorhjerte. 

I mit barndomshjem blev der sjældent sat fokus på sådanne dage, men jeg er – indrømmet – ret meget pro de (kommercielle. host) traditioner, hvor man får lov til at markere en person eller en bestemt lejlighed lidt ekstra. Ikke at vi skal glemme at hylde og markere hinanden og kærligheden i hverdagen, men hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af det på nogle få udvalgte dage!?

I år på Mors Dag var jeg tilmed inviteret af Pandora til at køre med i et kassecykelløb rundt på den fineste rute i Københavns gader for netop at hylde de kvinder i vores liv, som vi holder af. Jeg valgte, at køre Blommen rundt, som hjalp mig med at pynte cyklen før afgang, og som sad så fin og stolt der i  cyklens kasse gennem hele turen. Det var en vildt hyggeligt formiddag med god stemning blandt alle fremmødte, og jeg håber, at Pandora gentager succesen igen næste år. Turisterne var også ellevilde. Jeg gad godt vide, hvor mange billeder vi er endt på hos diverse Japanere.

Det var samtidig en af de første sommerdage, og jeg var nærved at smelte i alt for meget tøj og sorte strømpebukser, mens jeg oksede rundt på den tunge cykel. Men mine blåhvide stænger skulle ikke luftes den dag, besluttede jeg mig for. Jeg skal altid overskride en barriere big time, når strømpebukserne skal ryge efter en lang vinter. Eller når jeg skifter lukkede sko ud med sandaler. Jeg er vel ikke den eneste, der har det sådan? Sidste ugers sommervejr fik barrieren nedbrudt godt og grundigt, og nu synes jeg omvendt, at det er helt forkert at trække i de sorte strømpebukser igen.

Ok, mange tanker om ben og strømper her til sidst 🙂 Jeg er den, der er ude igen. Vi kan se frem til en kort og temmelig begivenhedsrig uge, som jeg måske vil prøve at få styr på.
Fine-Signe – en af de sødeste mummies – var også med på cykelturen for at hylde et styk datter.Hende her – en af de allervigtigste kvinder i mit liv <3 <3 <3

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 presetOg Mors Dags-middagen, som Kasper serverede for os. Det ER nu en af mine livretter om sommeren.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment