Sæt naturen i rammer

Indeholder reklame i form af affiliate-links

De fleste af jer har med al sandsynlighed opdaget, at jeg er blevet en kæmpe havenørd?! Ellers læser du i hvert fald ikke med her særlig tit 😉

Jeg knuselsker blomster og natur – både ude og inde, og jeg er helt tosset med, at jeg kan få lov at tage naturen med ind som lækker dekoration. Den indretningstendens må gerne blive ved for min skyld.

Jeg har endelig fået anskaffet mig de lækre Moebe rammer, som jeg har bestilt hos Moodings.dk. Jeg har sukket efter dem, siden jeg så dem hos en række umanerligt trendy boligbloggere og -grammere, da de kom frem.

Det specielle ved rammerne er, at også bagsiden er gennemsigtig. Man kan style rammerne præcis som man vil – også med billeder, kunstplakater osv., men jeg synes, det er allerfinest at bruge tørrede blomster eller planteblade (fx fra en Monstera, som jeg har planer om snarest).

Blommen og jeg har samlet en masse blomster og blade i haven og lagt dem i pres. Her har de så ligget i cirka tre uger, før de var helt klar til at blive sat i rammer. Et godt tip er at bruge en pincet, når I skal placere blomsterne i rammen. Ellers er de nemme at ødelægge og svære at rykke rundt på. Det er deusuden en fordel at fæstne blomsterne med en minimal klat ‘elefantsnot’. Det skal gøre, at blomsterne ikke rutsjer rundt, når rammen hænges vertikalt, som de ellers rigtig gerne vil.

Jeg er vild med det! Og det fine er, at man kan repræsentere de forskellige årstider ved at skifte blomster og blade ud løbende, så de svarer til sæsonen.

Jeg har valgt at hænge rammerne på en tapetvæg i soveværelset, så den får lov at give en effekt i den gennemsigtige ramme.

Rammerne kan I finde hos Moodings.dk lige her i både sort alu og naturlig eg.Processed with VSCO with f2 preset


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment