Vind et komplet solcreme-sæt fra Derma til hele familien

Konkurrencen er sponsoreret af Derma

Det er vidunderlig skønt, at solen brager ned med masser af lys og varme disse dage. Og ligeså skønt, at vi faktisk har en have, som vi kan løbe ud i hele tiden uden at pakke en større picnic-kurv først. Det betyder, at jeg for første gang i mange år faktisk er en lille smule solkysset i ansigtet og på armene, selvom jeg bruger et tykt lag solcreme hver dag.

Den trætte mor

Jeg nyder det. Også selvom jeg må indrømme, at jeg er sådan ualmindeligt mor-træt for tiden. Og nej, jeg er ikke gravid. Jeg er inde i en af de perioder, hvor jeg sover alt for få timer om natten, har en ‘baby’ der sover en halv time i alt(!) om dagen og ellers absolut forstår at holde mig til ilden, en mand der arbejder ALTID (hvis ikke på det primære job så på huset – også i weekenderne), generelt har for manger jern i ilden og dermed for meget jeg ikke når. Og det er måske især sidstnævnte faktor, der bider sig fast i min hjerne og giver mig en usund følelse af stress i hele kroppen. Så når jeg sætter mig midt i haven på tæppet for at lege med lillesøster midt på dagen, så er jeg bogstavelig talt ved at falde i søvn, det samme når jeg putter pigerne om aftenen, og når jeg en sjælden gang imellem finder hen på sofaen. Det er tid til at trække vejret lidt dybere og måske gå tidligere i seng, og en omgang yoga ville også gøre rigtig godt.

Men tilbage til den skønne sol, som vi jo alle sammen godt er klar over, at vi skal passe så meget på. Jeg smører både mig selv og pigerne ind flere gange dagligt, OG vi holder os i skyggen, når solen står højest på himlen. Jeg insisterer også på, at vi skal bære hat (især lillesøster, der stadig har ret ‘fri adgang’ ind til hovedbunden), men det er dog ikke altid helt, at min insisteren virker 😉

Allergivenlig solcreme

Igen i år har vi afprøvet Dermas solserie Derma Sun, som er allergivenlige solcremer uden parfume, farvestoffer og parabener. Solserien er certificeret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og Svanemærket, og Derma Eco Babysollotion bærer derudover den økologiske Ecocert-certificering. Som forbruger er man derfor sikret, at produkterne ikke blot lever op til de almindelige danske lovkrav, men yderligere er underlagt langt strengere og kontrollerede krav til ingredienser, produktion og emballage.

Produkterne er lækre at ‘arbejde med’, fordi de tørrer hurtigt ind i huden og ikke fedter unødigt. Jeg er især fan af den lille sag til ansigtet, som jeg nemt kan bruge over ansigtscremen og under make-up. En faktor 15 er dog ikke høj nok til mig, når vi er i udlandet, men her i Danmark – i hvert fald i maj/juni er den meget fin.

Og nu til det sjove. Jeg vil gerne forkæle hele 3 heldige læsere, som kan vinde et komplet solsæt, som det på mine billeder – altså uden sandaler, hat og solbriller. Smid bare en kommentar til indlægget her og fortæl mig hvor I skal holde sommerferie i år. Jeg finder 3 vindere om en uge den 1.6.2016, som jeg kontakter direkte via e-mail.

Good luck.

Kh, Signe

Sandalerne på billederne  er en PR-gave fra svenske Kavat. De er økologiske og helt seriøst som at have en sky på fødderne. Dem viser jeg lidt bedre frem en anden dag, men se se dem her indtil da.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

141 Comments

 • Maja Henriksen 25. maj 2016 at 22:20

  Vi holder ferie i dk i år, lidt i Jylland, lidt i Holbæk og lidt i Herlev, så krydser vi finger for fantastisk vejre☀️

  Reply
 • Dorte Nysom 25. maj 2016 at 22:21

  Vi har lige været en uge på krydstogt i Middelhavet (med ret dårligt vejr desværre, så det var ikke meget solcreme vi fik brug for ;-)). Så sommerferien skal nok tilbringes herhjemme, med lidt småture rundt i landet.

  Reply
 • lone kruse fuglsang 25. maj 2016 at 22:26

  skal holde ferie i danmark i år, bor på den dejligste plet i skagen, men drager på wekend til sverige til august så ville være så dejligt med sådan et lækkert sæt, deler med glæde g følger blog og ønsker god sommer <3

  Reply
 • Eva 25. maj 2016 at 22:27

  Vi skal en tur til Slovenien 🙂

  Reply
 • Dorrit 25. maj 2016 at 22:28

  Vi skal på ferie i Ungarn, og det er lige gået op for mig at det er det varmeste tidspunkt vi er der?. Jeg elsker det men vi har en lækker lille dame på 5 år der er total lys og får mega meget soleksem. Så det vil være den perfekte gevinst. Jeg krydser alt hvad jeg har.

  Reply
 • Melanie Maharaj 25. maj 2016 at 22:33

  Hmm debatten er stadig i gang ? tror dog det ender i sommerhus med min veninde og hendes familie. Vi har begge børn på samme alder og mænd som elsker at eksperimentere med grillen med en ældre i hånden ?

  Reply
 • Henriette Jensen 25. maj 2016 at 22:35

  Drengene og jeg har ingen planer for ferien, jeg selv skal dog være ekstra grundig med solcremen i år idet jeg lige er blevet opereret på halsen og skal solbeskytte mit ar med høj faktor. Har super sart hud så er stor fan af Derma

  Reply
 • Lis Vinter 25. maj 2016 at 22:37

  Jeg tror ferien bliver hjemme i haven i år, men håber alligevel på solskin 😉

  Reply
 • Kirsten Aakerman 25. maj 2016 at 22:53

  I England.En kombi af rundtur og til sidst flere dage i London. Da det først er sidst på sommeren håber vi bare på massere gode hyggetimer i haven og ture rundt på Sjælland indtil da

  Reply
 • Sanne 25. maj 2016 at 22:56

  Det bliver i Danmark.
  Men det er også skønt med den danske sommer 🙂

  Reply
 • Stephanie Andreasen 25. maj 2016 at 22:57

  Som to forældre på SU med to børn – så er økonomien ikke til rejser. Vi skal være i vores elskede kolonihave i sommerferien som i år er 2 måneder – for lidt fordele skal der jo være ved at leve på et stramt budget 🙂

  Reply
 • Rikke 25. maj 2016 at 23:19

  Vi skal holde ferie i Sydfrankrig, hvor solen forhåbentlig vil skinne det meste af tiden. Og med en pige på 2 år med sart hud, vil et derma solcreme-sæt falde i rigtig god jord hjemme hos os.

  Reply
 • Jjlie 26. maj 2016 at 3:38

  Vi skal til Berlin på sommerferie/honeymoon. Vores første ferie med på det tidspunkt en lille tøs på 4 1/2 måned… Vi kan slet ikke vente. Er så spændte! Men det er først til august ?

  Reply
 • Eva Sørensen 26. maj 2016 at 5:33

  Det bliver ferie hjemme i baghaven, forhåbentlig med meget sol ! =)

  Reply
 • karina jacobsen 26. maj 2016 at 6:06

  Vi skal være hjemme i Danmark men vi skal på små tur med børn ud og opleve som vi skal i Legoland for første gang bare mig og min søn da min datter er for lille glæder mig til det værd sammen med dem Det var eller en rigtig fin ?

  Reply
 • Joan Jensen 26. maj 2016 at 6:06

  I det skønne Danmark et sted i et sommerhus 🙂 Som man nok snart skal få bestilt.

  Reply
 • Katrine Frisgaard 26. maj 2016 at 6:58

  Vi tager til Langeland

  Reply
 • Marie 26. maj 2016 at 7:02

  Jeg er gravid med termin sidst på sommeren, så satser på masser af solskin og badeture herhjemme i DK!

  Reply
 • Pia Eriksen 26. maj 2016 at 7:16

  Vi skal en uge i sommerhus her i Danmark og ellers være hjemme på matriklen

  Reply
 • Julie 26. maj 2016 at 7:21

  Vi skal holde sommerferie i Dubai i år. I virkeligheden er det alt for varmt at tage derned i juli med en gut på 19 mdr., men guttens farmor bor der og er desværre syg og i kræftbehandling og kommer ikke hjem denne sommer – og så må vi jo komme til farmor 🙂 (og farfar og faster)
  Solcreme ville være fedt at tage med – så vi ved at vi har noget ordentligt med hjemmefra 🙂

  Reply
 • Lisa S 26. maj 2016 at 7:49

  Dejlig konkurrence. Jeg skal til de græske øer den 15. juni med min kæreste, lille datter og bebs i maven. Vi kører lige fra universitetet, hvor jeg skal forsvare mit kandidatafhandling, som jeg stadig sveder over. Vi glæder os sindssygt meget og det er mere tiltrængt end nogensinde:)

  Reply
 • Chri 26. maj 2016 at 8:07

  På lørdag går turen til Mallorca og fra 1/8 står den på sommerhus på Møn stærkt efterfulgt af BARSEL 🙂 Det bliver SKØNT at sætte tempoet lidt ned og have tid til at nyde graviditet og få forberedt lillebrors ankomst.

  God sommer 🙂

  Reply
 • Pernille Kristensen 26. maj 2016 at 8:37

  Vi skal til Sverige som jo kan svinge lige så meget i vejret som herhjemme men jeg er sikker på vi får godt vejr i år;-) vi skal i Astrid lindgrens verden for 3 gang og vi glæder os:-)

  Reply
 • Mette Glerup Kristensen 26. maj 2016 at 9:29

  Sommerferien i år går blandt andet til Italien, hvor vi skal fejre min mosters 70års fødselsdag ==

  Vi rejser afsted med vores søn på 3 måneder og selvom han jo ikke skal ud i solen, er solen skarp og vi skal selvfølgelig have solcreme på, så vi er beskyttet godt mod strålerne alle sammen.

  Produkterne lyder da som det perfekte match til en lille nybagt familie, som ønsker så skånsom beskyttelse som muligt? <3

  God sommer herfra
  Mette ( aka Toby's mor <3 )

  Reply
 • Filippa 26. maj 2016 at 12:23

  Vi skal til Nepal, og det bliver varmt

  Reply
 • Anneli 26. maj 2016 at 12:54

  Vores tema for sommerferien er “Sommerleg”. Vi skal i sommerhus, hvor vi skal plukke jordbær, lege på stranden, på havnen og i skoven dagen lang, vi skal grave en stortrampolin ned i haven herhjemme, og lege ude i den, og vi skal på cykeltur til Samsø. Måske der også sniger sig en lille storby-ferie ind, men i så fald, bliver det også med mest mulig udendørs leg (hvem gider sidde på et hotelværelse i en storby..??) 🙂 Så vi satser på solskin og varme, krydret med en let lille brise, og vi kommer i hvert fald til at bruge løs af solcremen i år. Den skal jo også på i overskyet vejr 😉

  Reply
 • Karen 26. maj 2016 at 13:27

  Sindssygt flotte sandaler! Vi ferierer den i sommerhuset hele sommeren, så vi krydser fingre for at vejret arter sig. Ellers tror jeg måske, at planerne må tages op til revision …

  Reply
 • Maria Ørum 26. maj 2016 at 14:30

  Vi (mor,far og 4 drenge) kører til Italien om 4 uger og vi glæder os helt vildt 🙂

  Reply
 • Maria Seidelin 26. maj 2016 at 14:30

  Vi skal tre uger rundt i DK, Læsø, Djursland, Fredericia osv.

  Reply
 • Stine Elisabeth 26. maj 2016 at 14:41

  Min familie (mand og tre børn) og jeg skal være i Danmark. Vi flyttede i hus i efteråret og skal nu for første gang opleve en sommer med egen have og alt hvad dertil hører af havearbejde, badebassin, grill og lange aftener. Vi glædes over det! Og solcreme er virkelig et must her i huset med rødhåret mand og børn…
  God sommer!

  Reply
 • Sandra 26. maj 2016 at 14:42

  Vi skal en tur til Venedig i Italien sammen med mine forældre. Vi skal på camping og jeg er sikker på det bliver en skøn, afslappet og solrig tur! Vi kommer til at være udenfor hele dagen, hver dag, så solcreme skal der til – ikke blot til vores et-årige, der bliver svær at holde i skyggen, men også mor og far!

  Reply
 • Marie / krøllerier 26. maj 2016 at 14:42

  Vi satser på DK, men med to mindre børn og en mor (mig ?) med sart hud, så er solcreme et must – også i DK.

  God sommer til dig og forhåbentlig snart god søvn.

  Reply
 • Frederikke R 26. maj 2016 at 16:20

  Den sommerhat ser ellers også skøn ud, men en hel solcreme serie er bestemt heller ikke tosset! Vi skal holde sommerferien i vores nye bolig som vi rykker ind i om en måneds tid. Det bliver rigtig dejligt og virkelig skønt, efter at have boet hos familie et godt stykke tid. Jeg glæder mig sådan til at nyde solen på en af vores nye terrasser, eller med tæerne i sandet på stranden. Og også bare det at få vores eget hjem igen. Det bliver SKØNT! Jeg har endnu ikke fået købt solcreme, så det ville være så rart at modtage sådan en omgang fra Derma 🙂

  Reply
 • Pia Sroka 26. maj 2016 at 16:25

  Vi skal bare holde ferie hjemme i dejlige Danmark, så bliver det til nogle udflugter rundt omkring,og til stranden. 🙂

  Reply
 • Gitte Frigaard 26. maj 2016 at 17:22

  I år går turen 14 dage til dejlige Kroatien, med mand og 2 bonusbørn <3 Jeg glæder mig som et lille barn, ser frem til 14 dage med hygge, ingen madpakker og få maden serveret. Og vi bruger MASSER af solcreme når vi er afsted, min bonussøn er rødhåret og det kræver virkelig at han er smurt ind.

  Reply
 • Camilla 26. maj 2016 at 17:32

  Hvor skønt et faktorbeskyttelses-sæt! Både faktor 15 til manden – der “i hvert fald ikke skal have faktor 30 på” og til barnet der helt sikkert skal have faktor 30 på hele sommeren ud. Og faktor 30 til den lettere solforskrækkede moder, der fortsat render i lange ærmer og bukser..
  Vores tur går til Boston og området omkring – New york, New Jerseys strande, Cape Cod, Niagara Falls, Washington DC, Atlantic City og hvad vi ellers møder på vores vej. Så Derma med i kufferterne – JA tak :0)!

  Ad træthed: ÅH jeg føler BIG TIME med dig Signe-mor. Og du har endda to skønlinger. Så det må betyde DOBBELT SÅ TRÆT. Hvordan kan du overhovedet finde tasterne om aftenen får du går omkuld.. tips modtages med kyshånd…..

  Reply
 • Monica Figgé Jensen 26. maj 2016 at 17:43

  I lille Danmark 🙂 Vi holder sommer hjemme med udflugter.

  Reply
 • Malene 26. maj 2016 at 19:31

  I Danmark, hvor vi skal prøve Aalborg af, og se hvad de har at byde på, inden vi flytter derop til næste år 🙂

  Reply
 • Cille 26. maj 2016 at 19:47

  Sommerferie i DK, da vi skal holde bryllup start september. Måske et smut til Berlin (uden barn). Håber på masser af ☀️ herhjemme i år?

  Reply
 • Lise R 26. maj 2016 at 19:49

  Vi holder ferie ved kysten i Maine, USA, så har i højeste grad brug for god solcreme til både baby og forældre 🙂

  Reply
 • Camilla Hovej 26. maj 2016 at 19:54

  Vi skal til Malta hele familien og en uge i sommerhus i DK 🙂

  Reply
 • Pia 26. maj 2016 at 19:57

  Det ville falde på et tørt sted. Er så sent som i dag blevet rød på brystet efter en brunch i solen uden solcreme. Er sur på mig selv over det og overvejer om jeg skal til have solcreme på hver morgen.
  Jeg har endnu ikke planlagt sommerferie, men tror måske det bliver til et besøg ved en veninde i Norge:-)

  Reply
 • Karina 26. maj 2016 at 20:00

  Vi skal på ferie til Grækenland. Det glæder vi os rigtig meget til. Senere på sommeren tager vi på camping i dk, så der håber vi på rigtig fint vejr 🙂

  Reply
 • Marie-Louise R 26. maj 2016 at 20:16

  Turen går til Vietnam, og kan næsten ikke vente!

  Reply
 • Frank Seemann 26. maj 2016 at 20:52

  Vi bliver i smukke Danmark. Tager en ferie på Djursland

  Reply
 • mette L 26. maj 2016 at 22:05

  Vi smutter en tur til Malaga med heeeeeele den store familie. Så skønt! Sætter her skal naturligvis med i kufferten, hvis eg vinder 🙂

  Hilsen Mette

  Reply
 • Simone 27. maj 2016 at 0:19

  Jeg skal være herhjemme og nyde det (forhåbentligt) gode vejr:-)

  Reply
 • Cecilie 27. maj 2016 at 5:39

  Vi holder ferien i Danmark i år. Så vi krydser virkelig fingre for, at solcreme bliver nødvendigt.

  Reply
 • Betty Jacobsen 27. maj 2016 at 9:36

  Vi skal campere i Danmark og vi håber på dejligt vejr.

  Reply
 • Pia R 27. maj 2016 at 16:35

  Vi holder ferie hjemme og lidt i sommerhus 🙂

  Reply
 • Eva Jørgensen 27. maj 2016 at 21:51

  Vi skal til dem smukke smukke como sø mvh Eva

  Reply
 • Mark 27. maj 2016 at 22:26

  Der er kun planlagt en kort tur til Samsø med mine forældre indtil videre, men mon ikke der kommer en lille rejse sydpå med en veninde?

  Reply
 • Pia Rotbøl 27. maj 2016 at 23:35

  Vi håber på en varm dansk sommer, for vi skal campere og nyde livet i haven

  Reply
 • Ida 27. maj 2016 at 23:50

  Jeg har pt ikke bestilt ferie, men drømmer lidt om Maloca 🙂

  Reply
 • Anja Strand 28. maj 2016 at 7:17

  Vi skal med vores to børn på snart 3 og 1 år 14 dage til Kreta, så her får vi virkelig brug for god solcreme.

  Reply
 • Anette Ninon 28. maj 2016 at 7:56

  Det bliver ud i det blå, men også familiebesøg i Frankrig.

  Reply
 • Louise O 28. maj 2016 at 8:23

  Jeg bliver i Danmark hvor jeg regner med at besøge lidt forskellige, både venner og familie.

  Reply
 • Caroline 28. maj 2016 at 8:49

  Faktisk ved jeg det ikke – jeg har blot en dato, og dagen inden kigger vi på afbudsrejser, og så finder vi ud af det! Det har jeg aldrig prøvet før, så det bliver super spændende.

  Det bliver dog et sted med sol og varme – så meget er alligevel bestemt! 😀

  Reply
 • Helenee 28. maj 2016 at 10:19

  Vi bliver i skønne Danmark denne sommer, på nær en tur til Sverige. Og så skal vi besøge venner og tage på stranden og på picnic i kongens have og høre på musik og bare hygge og være udenfør alt vi kan efter en lang, mørk vinter. Glæder mig til en dejlig sommerferie!!!

  Så passer solsettet fra Derma jo perfekt til at beskytte hele klanen fra top til tå. Krydser så meget fingre for de fine solprodukter, og ønsker også dig en fantastisk sommer. *indsæt sol-emotikon*

  Jeg må også kikke nærmere på de sandaler de ser så fine ud, måske kan jeg også skaffe et par?

  Reply
 • Camilla A 28. maj 2016 at 10:35

  Sikke en lækker præmie!
  Jeg har endnu ikke planlagt noget, så måske ender jeg med bare at være i Danmark og krydser derfor fingre for, at vi får en sommer, hvor der er brug for en masse solcreme. 🙂

  Reply
 • maibritt 28. maj 2016 at 12:56

  Jeg er på SU så det bliver en ferie i dejlige Danmark – så håber vi bare på dejligt vejr. Dog tager vi nogle overnatninger rundt omkring i de store byer som Århus og Odense og får set noget af de smukke byer 🙂

  Reply
 • Alexandra 28. maj 2016 at 14:39

  Jeg skal til Grækenland med hele min familie inklusiv fætre og kusiner. Derudover skal jeg i sommerhus en uge, og mon ikke en spontan og billig tur til en europæisk storby. Det er begrænset, hvor meget rejseri det kan blive til på SU på trods af den laaaange sommerferie på uni 🙂

  Reply
 • Line M. 28. maj 2016 at 18:52

  Vi holder ferie i dk i år. Jeg satser på et forrygende sommervejr, og skal bruge ferien til lige dele praktiske gøremål og ren afslapning.

  Reply
 • marianne lykke nielsen 28. maj 2016 at 19:37

  x fingre for solcreme til vores famile der har sart hud
  marianne.lykke@gmail.com

  Reply
 • Christine D C 28. maj 2016 at 22:00

  Vi skal på en charter/aktiv ferie på Fuerte Ventura – glæder mig så meget til en uges ferie med min mand, bonusdatter og vores lille pige 🙂 De to tøser har det SÅ sjovt sammen, det er så fedt at se 🙂 Vi skal jo selvfølgelig bruge en masse solcreme til den ferie, så ville være fedt med sådan en pakke til hele flokken!

  Rigtig god sommer

  Reply
 • Pernille 29. maj 2016 at 0:24

  I sommerferien skal jeg bare nyde ferien med kæresten. Da jeg sidste år var syg hele sommeren og bare lå i sengen. Så denne gang skal den nydes fuldt ud. Pernillesg@gmail.com

  Reply
 • Marlene Høj 29. maj 2016 at 9:34

  Indtil videre har vi kun planlagt en uge i sommerhus ved Søndervig, så jeg håber på en dejlig dansk sommer 🙂
  Vi er storforbrugere af solcreme med to voksne og tre børn, så præmien er virkelig brugbar!

  Reply
 • Lisa Hansen 29. maj 2016 at 10:39

  Jeg skal til London i starten af sommerferien, og ellers skal jeg bare være hjemme i DK og tilbringe en masse tid ved stranden med venner og familie. 🙂 – Lækker præmie.

  Reply
 • Maja F 29. maj 2016 at 15:09

  Vi springer sommerferie over i år og tager til Sydkorea/Japan til september i stedet for 🙂 Men selv her hjemme i DK vil Derma solcreme gøre sig godt 🙂

  Reply
 • Marianne P 29. maj 2016 at 15:36

  Costa del altan!

  Reply
 • Ulrika Landstrøm 29. maj 2016 at 17:07

  Jeg håber sååå meget på at besøge slægten i Sverige, men jeg har mistet mit id-kort, og kan ikke skaffe nyt, fordi jeg ikke kommer ind i Sverige uden id.. Jep. Så det er en lidt mærkelig situation.. Jeg er simpelthen stuck in Dk..

  Reply
 • nata 29. maj 2016 at 18:34

  Jeg skal holde ferie i Thailand med min mor.

  – Krydser fingre !!

  Reply
 • Natalie Pedersen 29. maj 2016 at 18:36

  Jeg skal holde ferie i Thailand med min mor.

  Krydser fingre !!

  Reply
 • Connie A 29. maj 2016 at 19:55

  Jeg skal nyde ferien på skønne Malta 🙂 sydpå er det ekstra vigtigt med masser af sol produkter

  Reply
 • Louise P 30. maj 2016 at 8:49

  Glæder mig så meget til 4 ugers ferie, det bliver skønt. Vi skal på ferie med min familie til Sivota i Grækenland, vi har lejet et hus til hele banden og har optur over området. Og så skal vi i sommerhus i både Tisvilde og Sønderjylland, så krydser fingre for sommervejr ?. Ha en super dejlig sommer!

  Reply
 • Dorthe Bille 30. maj 2016 at 8:55

  Sommerferien skal holdes i Bulgarien og forhåbentlig får jeg brug for rigelige mængder solcreme

  Reply
 • Camilla Nyegaard 30. maj 2016 at 10:37

  Vi snupper sommerferien i DK i år.

  Reply
 • Jessica Hansen 30. maj 2016 at 11:00

  Jeg skal ikke holde sommerferie, da jeg, min kæreste og resten af svigermekanikken tager til Grækenland til efteråret <3

  Reply
 • Alberte 30. maj 2016 at 12:17

  Jeg tager en tur til Sicilien med min kæreste, så solcremen skal der helt sikkert nok blive brug for 🙂

  Reply
 • Mette Hillebrandt 30. maj 2016 at 13:40

  Jeg skal holde 14-dages sommerferie på Club La Santa, og der plejer at blive brugt MEGET solcreme på sådan en tur 😀 Håber at vinde, da jeg ikke ønsker at spraye/smøre unødig kemi på kroppen 😀

  Reply
 • Camilla Rose Jensen 30. maj 2016 at 13:41

  Vi skal holde sommerferie i Danmark, vi har en lille prinsesse på 12 uger så vi skal bare feriehygge og nyde at far også har fri ??

  Reply
 • Astrid 30. maj 2016 at 13:43

  Jeg har en datter som skal 3 uger til Thailand i juli, så det ville være skønt at sende en masse lækre solcremer med hende 🙂 Det er ihvertfald noget hun får brug for.

  Reply
 • nataschachr 30. maj 2016 at 13:49

  Jeg håber på en solrig sommer i Danmark med festivaller, strandture og gode oplevelser!

  Reply
 • Lily Staub 30. maj 2016 at 13:50

  Vi holder den i Danmark. Kører ud hjemmefra og har et Shelter som vi plejer at sove hvert år i sommeren.
  Ungerne elsker at være hjemme. Det er nok mere mor her der gerne vil afsted.

  Reply
 • Jeanette Lomholdt 30. maj 2016 at 13:59

  Vi skal til dejlige Kreta så solcremen vil helt sikkert blive brugt??.

  Reply
 • Karina Laura Hedegaard 30. maj 2016 at 14:01

  Krydser fingre for det hele går i orden, så vi skal 3 uger til USA.. Ellers bliver det måske bare en afbudsrejse.. Men lige meget hvad, så kommer jeg til at mangle masser af solcreme…

  Reply
 • Jutta 30. maj 2016 at 14:13

  Jeg skal holde sommerferie hjemme i år. Min kæreste og jeg bliver forældre til vores første barn her i slut juni. Så vi skal nyde solen i DK hele sommeren 🙂

  Reply
 • Betina Krause 30. maj 2016 at 14:15

  Ferien bliver hjemme i haven i år, så håber vi får brug for en masse solcreme

  Reply
 • Lene 30. maj 2016 at 14:15

  Skøn præmie, lige til vores sommerferie. 😉 Vi Skal holde sommerferie i Sydsverige i år, ca 100 km fra København, på en skøn campingplads med stort udendørs vandland, perfekt til mine to små vandhunde på 5 og 7 år.

  Reply
 • Kate Nygaard 30. maj 2016 at 14:45

  Jeg holder ferie i DK i år, men med min sarte hud bliver jeg let forbrændt. Jeg har gode erfaringer med Derm solcremer

  Reply
 • Line 30. maj 2016 at 14:47

  Med en bette lækkerrøv på 2 livlige somre og en dejlig tur i august til Italien, så ville det være så fedt at vinde de lækre Derma produkter

  Reply
 • Birte 30. maj 2016 at 14:58

  Har endnu ikke besluttet, hvad jeg skal

  Reply
 • Camilla 30. maj 2016 at 15:08

  I min fars sommerhus i Malaga☀️

  Reply
 • Helle Pantmann 30. maj 2016 at 15:29

  Vi skal en tur til Mallorca ☀️

  Reply
 • Birgit larsen 30. maj 2016 at 15:50

  Skal til en græsk ø der hedder Kefalonia i 14 dage ? Bliver så skønt og skal have en masse Derma med ?

  Reply
 • Maria Down 30. maj 2016 at 16:30

  I kolonihaven med min familie – men det er helt ligemeget! Skulle jeg vinde, ville jeg nemlig forære sættet til min fuldstændig fantastiske veninde! Hun blev for nyligt skilt, var helt ned og skrabe bunden, er nu den sejeste alenemor, er blevet selvstændig og har netop udgivet sin første bog. Samtidig passer hun sin skønne mormor som ligger på sit dødsleje – hvis nogen fortjener sættet, er det helt klart hende<3! Jeg krydser fingre for at kunne overraske hende med en uventet gave!

  Reply
 • Bibi Bækgaard 30. maj 2016 at 16:56

  Vi skal til dejlige solrige Bornholm – min mors fødeø.

  Reply
 • Maibrith H. Poulsen 30. maj 2016 at 16:59

  Jeg skal holde ferie i skønne Danmark i år, jeg skal til Blokhus, Skagen og Løkken☀️?

  Reply
 • lise-lotte 30. maj 2016 at 17:13

  i år bliver det costa del baghave, med mindre trangen til at emigrere sydpå, tager fuldstændig overhånd 🙂

  Reply
 • Britt Marshall 30. maj 2016 at 17:24

  Vi drømmer om en ferie med sol, varme og turkis blåt vand, men har ikke fastlagt om det er med charter til Grækenland eller kør- selv til Italien eller syd Frankrig. Under alle omstændigheder ville et komplet sæt af Dermas solserie være lækkert.

  Reply
 • Tenna Sanderson 30. maj 2016 at 18:46

  Vi skal en uge til Jesperhus og på camping resten af ferien ?

  Reply
 • Nikoline Henningsen 30. maj 2016 at 19:12

  På Samsø og i Paris 🙂 jeg glæder mig simpelthen så meget!

  Reply
 • Anne Sofie Pedersen 30. maj 2016 at 19:16

  Uha, jeg skal holde sommerferie mange steder i år! Jeg har næsten tre måneders sommerferie fra uni, så der bliver en masse tid at tage af. Jeg skal med mine forældre og bror til USA, så det kommer i den grad til at kræve solcreme, så skal jeg på ferie hos selvsamme forældre i Jylland i en rum tid og dernæst tager jeg på ferie til Malysia med min søde kæreste. Spørg lige om jeg glæder mig til, at have forsvaret den sk*** bacheloropgave?! 😀
  Tak for en mega nice blog iøvrigt. Jeg elsker at følge med!

  Reply
 • Marie-Louise Søndergaard Nielsen 30. maj 2016 at 19:19

  Vi skal holde sommerferie i Danmark her hjemme og så skal vi nok ud på enkelt ture til forskellige steder og så ud og tage noget sol. ?☀️

  Reply
 • Birgit Pedersen 30. maj 2016 at 19:36

  Jeg skal holde ferie i vores sommerhus i Danmark

  Reply
 • Rikke 30. maj 2016 at 20:00

  Hej! Jeg skal på Roskilde festival i år (forhåbentlig med lige så meget sol som sidste år) OG derefter til Mallorca (med endnu mere sol) og til sidst tager jeg to uger til Canada og skal arbejde med hunde udendørs! (forhåbentlig med masser af sol! Så det kunne være skønt at have en komplet solserie lige ved hånden 🙂 God Sommer!

  Reply
 • Mette Kristensen 30. maj 2016 at 21:34

  Vi ved ikke hvad vi skal i ferien endnu.
  Vi ved hvilke uger vi holder ferie, men ikke hvad der skal ske. Vi overvejer at tage en afbudsrejse såfremt det er muligt at fine til 4 personer. Hvis der bliver super godt vejr kan det også være det meste af ferien kommer til at foregå hjemme i haven.

  Reply
 • Mette hammeken buch 30. maj 2016 at 21:45

  Jeg skal holde ferie i haven i ishøj. Skulle have været til finland og besøge min far men han døde i marts

  Reply
 • Tina Granberg 30. maj 2016 at 22:49

  Mig og min datter skal på sommerferie med en kirke til et dejligt sted der hedder solborgen ellers skal vi ud på ture til bondegården og legepladser og hvor der er soppebassin til børnene og stranden og ellers bare ud i det fri

  Reply
 • Camilla Støckel 30. maj 2016 at 23:10

  Vi skal være hjemme i dejlige Danmark, venter en lillesøster om 1 mdr. Elsker og bruger kun jeres produkter- ville være skønt med solcreme sæt nu hvor det er blevet sommer og lageret blev tømt da vi var I Australien ☀?

  Reply
 • Marlene 30. maj 2016 at 23:19

  WAUW Hvor lækkert. Jeg er vild med Dermas lækre og allergivenlige produkter ;-). Jeg skal holde sommerferie hos Comwell Sport Rebild Bakker, hvor jeg glæder mig til at deltage i nogle af deres mange aktiviteter.

  Reply
 • Lea 30. maj 2016 at 23:31

  Jeg, min mand og vores 3 skønne unger, skal holde ferie på min fars mark. Vi skal nyde den primitive ferie uden internet og blot med hinandens nærvær og med besøg af mine søskende og deres børn. En sommer med bål, fiskeri, sove under åben himmel eller shelter… det bliver så skønt at trække stikket ud og bare være!

  Reply
 • Hanne Møller 31. maj 2016 at 8:04

  Vi er en familie på 5 der skal to uger til Mallorca og vi har i årevis kun brugt Derma da flere af os har sensitiv hud og fordi Derma tænker på ikke at putte parfume og andet skidt i solcremen og så er gevinsten at den er nem at smøre ud.

  Reply
 • Tobias 31. maj 2016 at 9:48

  Vi skal en tur sydpå til min kones familie 🙂

  Reply
 • Heidi 31. maj 2016 at 10:34

  Vi skal på Taekwondosommerlejr ved Viborg, og traditionen tro tager vi nogle sommerture i Gudenåen med våddragter og gummibåd eller kano 🙂

  Reply
 • Camilla falkner quist 31. maj 2016 at 13:56

  Her i Danmark hvor vi skal på en masse småture rund og vise vores søn de steder vi selv kom hen da vi var børn

  Reply
 • Line Marie Veng-Taasti 31. maj 2016 at 14:45

  Jeg skal til Seoul i Sydkorea i tre uger med min kæreste. Det viser sig at det ligger på samme breddegrad som Malaga, så vi får helt sikkert brug for spandevis af solcreme.

  Reply
 • LIne B 31. maj 2016 at 21:32

  Det bliver til Canada og Frankrig i år 🙂

  Reply
 • Stine 1. juni 2016 at 7:52

  Jeg skal simpelthen bare holde ferie her hjemme i Danmark, da vi får hundehvalp, og den skal vænne sig til at være her hjemme. Men når man som jeg har en meget lys hud, går der virkelig mange penge til på solcreme, og faktisk køber jeg Dermas solcreme i dag, fordi jeg har parfumeallergi og ikke kan tåle ret mange andre mærker!

  Reply
 • Katrine K 1. juni 2016 at 10:48

  Vi skal en tur op i de Norske fjelde og derudover bliver det Danmark 🙂

  Reply
 • Isabell T 1. juni 2016 at 11:59

  Som studerende og mor til to små børn har jeg meget travlt i hver dag. Vi beslutter os at være hjem i år og give børns nedslidte legeplads en kærlighånd. Kan simpelthen ikke vente på at komme i gang for derefter se børns ansigter stråler når legepladsen bliver mere spændende.

  Reply
 • Julie 1. juni 2016 at 12:00

  Jeg er højgravid, men vi vil stadig fejre vores 5års dag, så vi har booket en super hyggelig hytte på Langeland hvor vi skal holde en romantisk ferie sammen 😀

  Reply
 • Tania Pedersen 1. juni 2016 at 12:27

  Størstedelen af mit feriebudget er gået til en Beach & Watersport Camp til min søn på 16 ❤️ Så han tager 3 uger til Malta og nyder livet! ☀️☀️☀️

  Så jeg havde egentlig regnet med at min sommer skulle tilbringes herhjemme i Danmark ~ gerne på Bornholm eller i Nordjylland ? Min mand er dog ikke helt enig… Så pt kigger vi lidt på rejser til Santorini… Men intet er fastlagt endnu – Vores sommerferier er næsten altid rimelig spontane og bookes ofte først 2 uger før afgang ?

  Håber I alle får den skønneste sommer uanset hvor den end skal tilbringes ❤️☀️

  Reply
 • Julie 1. juni 2016 at 12:44

  Vi Hpber vi skal ud og rejse, men ikke noget planlagt endnu. Ellers skal vi nyde den danske sommer min kæreste vores lille datter og jeg ?

  Reply
 • Sandra Madsen 1. juni 2016 at 14:07

  Vi tager til Jylland og hygger os i Lalandia og Legoland i sommerferien?☀️. Med 3 børn er solcremen vi har nu nok brugt op til den tid, så det vil være skønt og være heldig og vinde?

  Reply
 • Rikke 1. juni 2016 at 14:14

  Jeg skal på Roskilde og en uge til Malaga. Mega vilde planer i forhold til hvad jeg er vant til. Og nu jeg er en rigtig blegfis – som får fregner istedet for brun farve – så er solcreme altid på ønske/indkøbs-listen 🙂

  Reply
 • Safia Enevoldsen 1. juni 2016 at 14:40

  Vi skal 8 uger til Marokko og bare nyde livet ekstra lang ferie i år med vores 5 børn og bedsteforældre

  Reply
 • Rikke Bisgård Sørensen 1. juni 2016 at 15:15

  Vi smutter en tur til Hvidbjerg Feriecenter i år 🙂 Jeg GLÆDER mig helt vildt! Vi trænger simpelthen til at komme lidt væk og bare være sammen alle 4 <3

  Kh Rikke

  Reply
 • Lone 1. juni 2016 at 15:20

  Vi kører til det sydlige Tyskland og tager også et par dage I Schweiz og nogle dage i Østrig.

  Reply
 • karin petersen 1. juni 2016 at 15:23

  Vi er hjemme i sommer så tager vi afsted til vinter,1mdr.til Bali.

  Reply
 • Louise Collenburg 1. juni 2016 at 15:44

  Vi holder ferie i dk i år. Da lillebror meget gerne snart skulle melde sin ankomst 🙂
  Så det bliver til sommerhus hygge og så håber vi på dejligt vejr så vi kan tage til stranden med storebror på 2 år.

  Reply
 • Ane Aagaard 1. juni 2016 at 16:00

  Jeg skal på cykelferie rundt i Danmark med en veninde i 14 dage. Vi syntes det er for dårligt vi ikke kender vores eget land bedre, og tager derfor på ferie. Og med det pragtfulde vejr vi satser på at få, jamen så er solcreme et must ?

  Reply
 • Nanna Desiree Eltong Heding 1. juni 2016 at 16:25

  Hej Signe 🙂

  Det ville være skønt at vinde derma solcreme, jeg fødte i juli 2015, og vi har netop bestil ferie i juni 2016 til Budapest, vores første rigtige ferie alle 4 sammen. Vi har ikk set snart 2 år, og glæder mig til at min søn på 10 mdr skal med ud og opleve verden.

  Håber at i alle får en skøn sommer

  Kh Nanna Desiree Eltong Heding ☀️

  Reply
 • Henriette Gadegaard Larsen 1. juni 2016 at 16:36

  Håber jeg kan nå at være med ? Vi skal holde ferie hjemme i Danmark i år da vi har en lille pige på 6 måneder og ikke lige har mod på det store udland endnu. Og med denne sol vi allerede har nu får vi brug for riiiiigelige mængder solcreme – så kunne være skønt at vinde et sæt 🙂

  Reply
 • Pernille 1. juni 2016 at 16:52

  Reapekt for dig??. Er glad for min mnd ikke har været og er gør det selv typen, det kræver virkelig sin kvinde at stå bag??????. Husk at pleje dig selv også.

  Krydser for at være heldig at vinde solcreme. Xxx

  Reply
 • Anne-Mette Karstad Poulsen 1. juni 2016 at 17:34

  Vi skal bruge hele sommeren i vores skønne kolonihavehus ! Efter at have sagt mit job op for at kunne give vores datter den bedste barndom er der ikke råd til rejser……men gudskelov har det vist sig at hun er fløjtende ligeglad om vi er i kolonihaven eller på Kho Samui -så længe familien er samlet er hun glad……og der er vi andre faktisk også : )
  De simple glæder, nærvær og tid er temaet for vores sommer !
  Håber også du får masser af det i din -hvor end du tilbringer den : )

  Reply
 • Kathrine 1. juni 2016 at 20:20

  Vi skal holde ferie hjemme med et par forskellige oplevelsesture og nogle dage i Lalandia, så håber det gode vejr holder ved ?☀️

  Reply
 • Hanne Arendahl Maabjerg 1. juni 2016 at 21:28

  Jeg holder hjemmeferie sammen med min søde søn som ikke vil med sin far til Gardasøen han har det bedst i vante rammer og er bange for at bade desværre hvis jeg holder ham i hånden vil han gerne bade. Min dejlige søn er asperger en form for autisme derfor er det bedst for ham med faste trygge rammer. Ham og jeg vil gå dejlige tyre, se gode film og hygge sig. Han er en mordreng det synes jeg er skønt. Min datter tager med sin far på ferie med papmor og papbror hun glæder sig hun er ikke asperger da hun tager på ferie kunne hun meget godt bruge en god sollotion især fra Derma de er skønne. Min skønne søn er 17 år og min skønne datter er 12 år. Vi har for nogle år siden været igennem en hård skilsmisse det var især hårdt for min søn hans trygge verden gik i stykker men nu går det bedre og bedre. Mange dejlige sommerhilsner til dig.

  Reply
 • Suzane Ditlev 1. juni 2016 at 21:29

  Vi bor i campingvogn 5 mand, hele sommeren så solcreme er en fast ting , flere gange om dagen

  Reply
 • Isabel 1. juni 2016 at 23:41

  Vi skal en tur til Ribe 🙂

  Reply
 • Mahfam 2. juni 2016 at 7:49

  Holder det herhjemme

  Reply

Leave a Comment