Byg en sej legeplads i haven

^^Der havehygges og afkøles fusser i gårsdagens varme. 

Selvom det meste af vores arbejdskraft foregår indendøre på huset disse måneder, så prioriterer vi dog også haven (ja, især mig bl.a. i kraft af mit og Signes arbejde med TGT), som hele sommeren og gerne langt ind i efteråret skal fungere som en forlængelse af huset. Det er jo en husejers største aktiv, hvis du spørger mig.

Højbedene er nu helt på plads (læs mere om den proces her og her), og vi mangler stadig en liggestol og andre sager, der kan forsøde udelivet yderligere. Men haven kan bruges og nydes, og det er det vigtigste i år. Dog har vi slet ikke nået at prioritere pigerne og deres behov derude, og nu skal det simpelthen være, så de kan få glæde af det hele sommeren også. Jeg har allerede skrevet om det før – seje løsninger til udeleg og fine gynger.

Vi har besluttet os for en af Jungle Gyms løsninger, som har alt i ting til ‘havelegepladser’ hvad enten, man vil bygge kæmpestort eller helt småt. Jeg ville elske at give den fuld spade og bygge et kæmpemæssigt lege-/gyngetårn med klatrevæg, legehus og hængebro, men vores have med københavnermål kan ganske simpelt ikke rumme det. Vi må derfor gå med en mindre – men også ret sej – løsning.

Vi er hooked på et af disse tårne, som kan stå delvist under et af vores store æbletræer.

outdoor_play_equipment_jungle_castle_1411_1^^Jungle Gym Castle, som kan findes herchildren_climbing_frames_jungle_hut_1411_1^^Jungle Gym Hut, som du finder hergarden_play_structure_jungle_tower_1411_1

^^Jungle Gym Tower, som er den mindste løsning af de tre, jeg viser. Find Tower her.

Og ville det ikke være helt vidunderligt at kunne kombinere tårnet med et minimarked?! Det ville være et stensikkert hit her hjemme, hvor vi ofte leger købmandsbutik. Det er nemlig det smarte ved JungleGym. Man kan tilkøbe moduler og bygge ud løbende, så man ikke behøver at købe den komplette løsning på én gang. Det kan man gøre gennem årene, som børnenes behov og ønsker ændrer sig. Så nu skal vi ‘bare’ vælge tårn.

Hvilket et skal vi gå med? Har I erfaringer med haveleg, så giv lyd.

jungle_gym_komplet_samles_t_inkl._tr_-_minimarket

Jeg har researchet en del på området efterhånden i min søgen på bedste løsning til os, og den webshop med største og mest omfattende sortiment er uden tvivl Only4kids.dk, som jeg har lånt alle ‘model-billederne’ fra. De har i øvrigt alt andet til haven også – fx trampoliner, en übersød lyserød traktor, seje el-biler, som børnene selv kan side i, svømmebassiner and you name it. Only4kids er med andre ord stedet for dig, hvis du som mig er på jagt efter lækre legeløsninger til haven.

Hvad har I valgt af legeløsninger til børnene i haven?


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment