Blomster i haven, blomster på hjernen – og på skoene!

Indeholder reklameMidt i vuggestueindkøringen, som jeg planlægger at knytte et par ord til i et andet indlæg, så får I lige en omgang blomster. Igen. Der er næsten ikke noget mere forfriskende end sprøde, smukke blomster, vel? Jeg er noget nær super begejstret for den ‘florale’ tendens, der ses overalt i øjeblikket, og det skorter ikke på blomsterflor i min indretning eller i min garderobe, som en eller flere af jer helt sikkert har opdaget 😉

Derfor er jeg også svært misundelig på pigernes nye blomsterspækkede fodtøj. Blommens sandaler især, som vitterligt ville se fine ud i en str. 37. Lillesøsters baby-walkers ville omvendt se ret skægge ud i min størrelse, men i en str. 21 er de lige i øjet.

Både sko og sandaler er fra Kavat, som jeg allerede forelskede mig i sidste år, hvorfor de har fyldt på bloggen flere gange nu. Det er gedigent håndværk, lækre materialer og flot design. Og vigtigt – bæredygtigt produceret. Det er altså i orden! Og jeg er fortsat stor fan.

Find babyskoene her og sandalerne her (som også fås i en fin lyserød her).


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment