Stokrose-madness

OLYMPUS DIGITAL CAMERA En af farene ved at have flere onlineplatforme er, at man fra tid til anden får lyst til at vise det samme indhold alle steder. Det begrænser jeg så meget som muligt, men da plummum jo er en god blanding af alle mine interessefelter her i livet sådan helt generelt, så må der nødvendigvis komme et par overlap i ny og næ. 

Og hvis du bliver lige så glad i låget som mig over smukke stokroser i lækre farver, så synes jeg, at du skal smutte over på The Garden Tale lige nu, hvor jeg stolt viser alle mine stokroser frem. Jeg er helt vild med dem. Stokroserne. Og jeg er typen, der stopper på min cykel et utal af gange, når jeg kører fra a til z, bare for at få et smukt billede af et par stokroser op ad en farvet mur;)

I kan se mine stokroser lige her.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment