Italy throwback

img_4878^^Skøn pool ved vores vingård, som vi kunne slappe af ved. 

Nu hvor jeg bruger en del tid på rejsesøgning disse dage, vandrer mine tanker automatisk tilbage til de mange rejser, jeg har været på i mit liv so far – både alene, med Kasper før børn og med Kasper efter børn – altså med hele familien.

For to år siden gjorde vi noget, der skulle vise sig at være lidt vanvittigt. Vi kørte i bil hele vejen til Toscana med 2,5 årig Blomme på bagsædet og mig med voldstor graviditetskvalme og flere opkastninger til følge. Det tog cirka 25 timer med pauser, før vi var fremme uden overnatning på hotel, men blot en lur i bilen. Pyh. Ingen tvivl om, at jeg klarede turen dårligst derned af os alle tre. Men det var alligevel en kæmpe oplevelse at gøre som familie, og vi kommer helt bestemt til at gøre det igen. Men ikke i år. Lillesøster er ikke glad for alt for lange bilture p.t., og derfor er vores plan om at køre til Kroatien lige udskudt minimum et år. Men vi har endelig fundet en anden løsning, og det kan I få mere at vide om en anden dag. Eller få et stort hint på Snappen allerede i dag. Plummumdk er mit Snap-name. I kan i øvrigt læse om, hvorfor vores ferieplaner for denne sommer har været sat på stand-by en rum tid ved at klikke på linket her.

Toscana – og i det hele taget Italien – er en af mine yndlingsdestinationer i Europa, selvom det altså ikke er der, vi tager hen i år. Jeg elsker det hele – byerne, maden, vinen, Italianerne, kulturen, moden, osteriaerne, cappuccinoerne, naturen, vinmarkerne og så videre. Og trods kvalme og træthed var vores Toscana-tur i 2014 på alle måder skøn og mindeværdig. Jeg bar lillesøster i maven, og det var vores sidste sommerferie som familie på tre. Det er en af de ferier, som altid vil være printet ind i min hukommelse som noget helt særligt. Et af livets tydelige minder.

Turen til Toscana bød både på en uge på en vingård langt ude på landet i vinmarkerne hos en lokal og megasød familie, som vi havde SÅ meget brug for alle sammen (altså ikke familien, men roen på landet), en dagstur i chikke Firenze, en uge i den voldsomt mondæne kystby Forte dei Marni (havde jeg bare haft en halv million at shoppe for der), seriøs bjergkørsel rundt i pittoreske Cinqueterre, masser af udsøgte måltider og bare på familietid og tresomhed. Toscana er noget helt specielt, og vi vender tilbage igen og igen.

Åh, de minder… Alle billederne i indlægget her er fra min Instagram, så måske har nogle af jer set dem før. Og vil I se flere af vores Toscana-billeder, så tjek hashtagget #plummumsommerferie2014.

God søndag!

Læs mere om vores uge på vindgården i den lille by Tericciola her.

img_4874^^Cinqueterre er afgjort et af de fineste steder i Italien. 

img_4876^^Pool-afslapning. 

img_4875^^Gule bygninger i Firenze. 

img_4873

^^En af byerne i Cinqueterre. Er her ikke fint?  

img_4872

^^Forte dei Marni – en af de mange pæne butikker. 

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment