Klassisk med kant på udsalg

Affiliate i indlæggetProcessed with VSCO with f2 preset
Et par af de sandaler, der har siddet mest på mine fusser denne sommer er mine bløde Kavat, som er lige dele cool og komfortable. Mama her er fan, og I er mange, der løbende har spurgt ind til dem på de sociale medier, så hermed lidt uddybende info.

Sandalerne er helt perfekte til (mor)livet, hvad enten den står på legeplads, trilleture med klapvognen eller en tur på café med veninderne. De er på udsalg nu lige her, og selvom vejret er lidt lunefuldt p.t., så kan jeg varmt anbefale jer at købe alligevel og bruge dem på årets sidste sandaldage og derefter gemme i skabet til næste år. Sandalerne kan nemlig sagtens bære flere sæsoner endnu. De er klassiske med kant.

Find sandalerne her.

Det var bare det:)

P.s. Har I set på Instagram eller Snap (plummumdk), at vi i dag er blevet et familiemedlem rigere? Mere om det en anden dag.

Bemærk: Sandalerne fra Kavat er en del af min ambassadør-aftale med det svenske brand. 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment