5 dage i blommeland: modeuge, fasterbesøg, flisebeslutning

Processed with VSCO with f2 preset

^^Et glimt af Krutters ss17 kollektion.

Lad os lige prøve noget nyt og se fem dage tilbage i Blommelandet, før jeg lægger computeren væk og kaster mig over Bloodline på Netflix, som er min og Kaspers nye fællesserie og mit nye serie-dope. Jeg er typen, der gerne napper en hel sæson af en serie over et par nætter, som jeg senest gjorde med sæson 4 af OITNB. Men Kasper… han kan sagtens vente flere dage(!) med at se næste afsnit, som nærved giver mig grå hår i hovedet og et behov for at serie-cheate helt vildt, som jeg i sin tid også kom til med både Suits og House of Cards 😉 Men NU skal vi se serie. Om lidt. Når Kasper er færdig med at se OL og jeg er færdig med at blogge…

Men det var den forgangne uge, vi kom fra. I får den i udetaljerede punkter i dagbogsform, og vi starter onsdag sammen med modeugen.

OnsdagJeg tager hul på modeugen med en tur forbi Ciff-messen i Forum. Jeg mødes med Signe-pigen om morgenen efter aflevering af børn og sammen finder vi straks presse-loungen, før blogevent hos MarMar, hvor flere medbloggere støder til os til en hurtig second breakfast. Jeg når et par timer på messen, før jeg vender hjem på min cykel for at lufte Elton og hente pigerne igen.image-21

^^Mig med et MarMar-sæt, som jeg holder for Signe. 

Torsdag: Ældsten bliver syg, og jeg aflyser alle planer om events i forbindelse med modeugen og morgenmad med Signe. Ja, nu lyder det som om, at jeg altid er sammen med den anden Signe, men det er jeg faktisk ikke. Ikke nær nok, er vi blevet enige om 🙂 Jeg hygger hjemme med begge piger det meste af dagen, mens jeg stresser en smule over en fyldt mailboks. Men vi klarer den, og priser os lykkelige for, at vi har mulighed for så stor fleksibilitet i hverdagen.

Fredag: Modeuge igen. Jeg mødes endnu en gang med Signe (hæ!) på Emmerys, får en bolle og en matcha-te og arbejder lidt på vores haveunivers TGT og et af mine fremtidige projekter. Herefter går vi videre mod Forum, hvor vi har et par ærinder hos forskellige brands. Vi er blandt andet forbi Arauto Rap, der har lavet sko og støvler i kork til både børn og voksne. Skoene er veganske, og korken er let og slidstærk. Hvad siger I selv til sko af kork?Processed with VSCO with f2 preset

Søde Amira får også et besøg. Hun er på Ciff med Snurk, der laver de lækreste og mest finurlige sengesæt. Hvem vil ikke gerne sove som en havfrue eller en ballerina? Ja, jeg ville da egentlig gerne, og jeg kan love jer for, at ældsten også gerne ville. Find sengesæt fra Snurk her (AFFILIATE). ballerina_snurk

Vi når at besøge et par brands mere, før jeg vender snuden mod institutionen igen. Knast og Krutter er to af de brands, vi smutter forbi, og tjek lige dragten fra Krutter herunder, som er lige til at blive skruk af at se på, ikke?

Processed with VSCO with f2 preset

Fredag aften ankommer pigernes yndligsfaster, som skal være hos os hele weekenden. Det fejrer vi med syndig kage. Naturligvis.

Lørdag: Ældstepigen er stadig syg, og hun bliver passet af faster, mens Kasper og jeg plus miniblomme endnu engang skal ud og se på fliser til det nye badeværelse. Vi smutter denne gang til Mosaikhjørnet i Glostrup, hvor der faktisk er bonus for os. Vi har nu valgt fliser til gulv og vægge og er gået den modige vej i forhold til de to stilarter, vi havde i tankerne. Hold op, hvor jeg glæder mig til at se resultatet. Der kommer knald på gulvet, kan jeg fortælle.

På vejen til flisebutikken støder vi tilfældigt ind i en KÆMPEmæssig Petworld, som vi naturligvis er nødt til at aflægge et visit. Det resulterer i et impulskøb af ny blød seng til Elton, som han elsker at ligge i, så længe den står i sofaen, og det gør den så.Processed with VSCO with f2 preset

I lørdags delte jeg også en konkurrence på Instagram, som I kan deltage i, hvis I vil vinde et MLP slot med fire ponyer til. I har til i morgen. Find bare billedet herunder i mit feed for at se, hvordan I deltager. Se herProcessed with VSCO with f2 presetSøndag: Vi sender faster hjem, arbejder videre på det kommende badeværelse på førstesalen, rydder op og gør rent, leger med pigerne og med Elton i haven. Søndag i villarenoverings- og børneland!
 photo P1014171_zps6hccyjr3.jpg
^^En har vist snuppet en plastic-dims fra pigerne.

Det var ordene fra mig i dag. Hvad synes I om en lille ugedagbog i ny og næ?


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment