Fedeste luksus-gear til din hund

3c797a_d60988c9853745d9bd127ce5b7dde3b2-mv2_d_3456_2304_s_2Vi er gået helt amok i hund, efter vi har fået Elton. Han fylder meget. Ikke af fysisk størrelse, men fysisk på den måde, at han er alle steder, vi er, og mentalt er han også i vores tanker stort set hele tiden. Hold fast det er fedt at have en sød, lille hund i ens liv. Men er du ikke til alt det hunde-hejs, så spring indlægget her over med det samme.

Jeg ser naturligvis på sejt hundeudstyr også og har fundet en hel del lækre brands gennem instagram især, og i dette indlæg vil jeg fremhæve 4 af dem, som jeg selv er faldet pladask for. Jeg har netop bestilt et halsbånd til Elton, som jeg håber rammer postkassen en af dagene i denne uge. Det skal først laves i hånden i Hamborg på specifikke mål, så jeg må væbne mig med tålmodighed lidt endnu, tror jeg.

PRUNKHUND

Et tysk brand, der laver de mest funky fede halsbånd og hundesnore. Jeg er især vild med den nyeste kollektion Resort, som jeg viser billede af herunder og øverst i indlægget. Detaljerne med rosegold er lige i øjet. Elton ville se bedårende ud i ananashalsbånd med tilhørende ananascharm. Love it. Eller med bandanaen med samme motiv. pineapple_1871_0prunkhund-resort-ananas-halstuch

Gassi Glamour

Endnu et tysk brand. De kan virkelig noget dér på den front. Vi er simpelthen langt bagud i Danmark, hvad det angår. Måske skulle jeg kaste mig ud i produktion og design af egen kollektion af lækkert gear til hunde 🙂 Gassi Glamour håndlaves i Hamborg, og det er herfra, at Elton gerne skulle få et lækkert, flettet læderhalsbånd med gulddetaljer en af dagene. Jeg er vild med de store karabinhager/spænder, som man kan vælge enten i guld- eller sølvfarve. Og halsbånd og snore kan bestilles i et væld af farver. Se selv her.

OBS: Hjemmesiden er kun på tysk, og man kan kun bestille produkterne til Tyskland. Jeg e-mailede dog shopejer og fik lov at få sendt mit halsbånd til Danmark. gassigassig

HOUND

HOUND er canadisk med base i Toronto, men sender produkterne til hele verden. Brandet står for simple, luksuriøse items med 10k guldbelagt HOUND hardware. Om guldet holder sig pænt på skiltet på længere sigt, ved jeg ikke, men det er da en vildt cool detalje og giver lige den ekstra luksusfeel. Hound laver fede halsbånd, snore, seler, tørklæder og charms, som vil peppe din lille guldklump af en hund op på en absolut fashionabel vis.

Jeg har et eller andet med ananas for tiden, og pønser på tørklædet her.   IMG_9335_large Hound_Collection__MarissaRocke-251_large

Cloud7

Og endnu et tysk brand. Lækker, underspillet luksus til din hund, hvad enten du ser på halsbånd, snor, sele, seng, taske, hundeskål or you name it. Jeg er VILD med deres ting, som – ligesom de andre brands – heller ikke bliver en billig affære, hvis man vil have lidt forskelligt. Produkterne fra Cloud7 vil pynte i et hvert hjem, og vi har selv set på en seng til Elton, som skal stå i soveværelset. Eller hvad med denne polstrede hundetaskedrøm, som ville være fantastisk, når Elton er med ude at køre i bus, og jeg skal holde godt styr på ham. dog_carrier_angle cloud_7_dog_bed_sleepy_stone_grey_allDel meget gerne ud af jeres egne erfaringer med lækker hundeudstyr i kommentarfeltet. Jeg er lutter øren.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Emma Kathrine 22. august 2016 at 20:24

  Eeeeej, du må ikke vise mig sådan noget. Det er jo forfærdeligt pænt!!!!!! Og dyrt.

  Reply
  • plummum 23. august 2016 at 13:11

   ja, ikke? 🙂 Jeg kunne heller ikke holde mig væk fra lidt shopping, men puh det løber hurtigt op.

   Reply

Leave a Comment