Photobombed og regnvejrsuniform

Annonce photo P1014267_zpsf0xh6ejs.jpgDet her er muligvis den sjoveste billedrække, jeg har fået taget til bloggen til dato. Der er ikke ét foto, hvor vores lille bullerbasse ikke har sneget sig med. I virkeligheden kunne min husfotograf måske have korrigeret lidt 😉 Men jeg er simpelthen vild med de billeder. Så søde og ægte. Der er i hvert fald én, der tydeligt forsøger at efterligne sin mor.

Og hermed har I så mit take på sæsonens pæneste regnvejrsuniform. Den rosa farve på røjserne i kombination med den burgundy-farvede regnfrakke er lige i øjet, hvis I spørger mig. En kombination jeg fik lyst til, da jeg læste dette indlæg hos altid chikke Louise.

En gang var jeg typen, der ikke ejede en regnfrakke. Sådan har det været i flere år. Jeg har mere end én gang kørt gennem hele byen ind til kontoret i øsende regn med en drivvåd uldjakke til følge.  Fuldkommen tosset. Men den regnfrakkefrie tid er slut nu. Jeg har op til flere at vælge imellem, og jeg kan blive helt glad nu, når jeg er nødsaget til at bevæge mig udendøre i regnvejr.

Find regnfrakken her i flere forskellige farver og former og støvlerne her.

God fredag til jer. Jeg kan næsten ikke få armene ned over, at det er fredag igen efter en pakket uge!  photo P1014284_zpsuvgeyicc.jpg photo P1014268_zps7fx8v7f3.jpg photo P1014277_zpsdptpfj9x.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Signe 29. august 2016 at 11:27

    Hvor er hun sød.. 🙂

    Reply

Leave a Comment