Når hele familien skal på restaurant


Kort efter hjemkomsten fra Kreta, slog vi et smut forbi Cofoco Italy i Søborg, som havde inviteret os på familievenlig aften. Det var en vildt god aften hjulpet godt på vej af, at jeg var temmelig opstemt over at vide, at vi efter endt måltid skulle hente lille Elton for at passe ham i nogle dage før den endelige adoption skulle finde sted. 

Vi var ret spændte på projekt ‘middag på restaurant’ midt i ulvetimen med en lillesøs, der godt kan være lidt af en bullerbasse i det tidsrum. Men alt gik som smurt. Ikke forstået sådan, at hun sad pænt og spiste i to timer på sin højstol. Nej nej, Kasper og jeg havde underholdnings-/damage control-hattene på i alle 120 minutter, men vi hyggede os maksimalt alle fire. Og jeg løber hellere end gerne dobbelt så stærkt for at få det hele til at køre som smurt, end lader mine børn blive hjemme fra restauranten, som nogen pippede om, nok ville være smartere (ikke på restauranten var der nogen, der pippede vel og mærke. Herinde forstås). Den holdning deler vi ikke.

De søde og kompetente tjenere sørgede for tegneredskaber, nye børnegafler (der mere end én gang måtte en tur på gulvet), ekstra drikkelse osv., så pigerne intet manglede på noget tidspunkt. Cofoco Italy er med andre ord et rigtig godt bud på en restaurant hvor det giver god mening at troppe op med to små børn med krudt i bagdelene.

Maden var fantastisk – især til prisen. Jeg vil klassificere det som hverdagsmad helt i top eller god weekendmad. Veltilberedt og smukt for øjnene. En tre-retters menu koster i omegnen af 250 for en voksen (tillæg hvis du vælger rib-eye eller deslige som hovedret) og – hold nu fast – 75 kr. for børn. Det kan vist ikke gøres billigere på en restaurant af den standard, som tilmed er lækkert indrettet i en stil, der på fineste vis mikser nordisk og italiensk. Se dét kunne min instagramlinse lide 😉

Jeg havde rigtig svært ved at vælge billeder fra til indlægget her, så I får en del af dem her. Og p.s. jeg har netop booket bord på Cofoco Italy igen til os alle fire. Jeg har en umanerlig lyst til deres burrata til forret og en pizza med prosciutto efter at have set mine billeder igennem.

 

Kaspers burrata, som jeg også fik spist en del af. En lille snack til pigerne.

Smuk indretning. Jeg er især tosset med gulvet.

Vi kunne slet ikke spise op. Det fangede den ene tjener med det samme og vupti, så havde han sørget for to æsker, som vi kunne bringe maden hjem i til aftensulten… eller frokostsulten dagen efter. God stil på alle fronter. 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

Leave a Comment