Sund hund med stærkt immunforsvar og smuk pels

 photo VitalChew_zps4xwqa661.jpg

Annonce

Elton får dagligt en lille ‘fiskevingummi’ som er propfyldt med Omega-3. Læs mere om, hvad det går ud på i indlægget her. Først en lille status på livet med hund sådan helt generelt. 

Elton har altså taget os med storm, som I nok kan fornemme på både blog, Snap og Instagram. Den lille pelstot fylder umådeligt meget hos både os og pigerne. Vi savner ham, når han er efterladt alene hjemme, når vi skal et sted hen, han ikke kan medbringes, og ellers er han på os overalt. Altså sådan både i fysisk og mental forstand. Han er verdens mest nysgerrige hund, og stikker bogstavelig talt snuden i alt, hvad vi foretager os.

Min mor, som også er et kæmpe hundemenneske, konstaterede i forgårs, at vi med Elton har fået et tredje barn. Vist en ret sigende bemærkning fra en mere eller mindre udenforstående. Men hun har ret. Han får lov at sidde på skødet, når han beder om det, og får næsten lige så mange kys og kram som vores to travle piger. Han er nemlig en rigtig nussetype, som hellere end gerne tager imod aen og klap hele dagen lang fra alle i familien.

Omega-3 er også essentielt for din hund

Han skal have det bedste – også på kostfronten. Eltons kost står på Royal Canin-tørfoder blandet godt med et par skefulde vådfoder morgen og aften, lidt løbende forkælelse i form af godbidder og dertil hans daglige Omega-3-kosttilskud. Indtil nu har vi givet ham Omega-3 i olieform, men vi er i øjeblikket i færd med at teste VitalChew, som er Omega-3 i form af geltabletter, som har en række fordele i forhold til olierne.

Lad os starte med at slå fast, at Omega-3 er essentielt for alle hunde. Det giver flottere pels, kan lindre ledproblemer og styrke immunforsvaret. Men det er selvfølgelig vigtigt, at fiskeolien ikke fordærves eller smager dårligt af fisk. Ligesom fiskeolien skal doseres korrekt i forhold til din hunds alder, helbred og størrelse. Det kan være en udfordring med olierne, der også kan blive en fedtet affære på køkkenbordet, når maden tilberedes.

De udfordringer har Danmarks førende dyrlægeleverandør KRUUSE søgt at imødekomme ved at udvikle en geltablet til hunde med fiskeolie, VitalChew.

Blød fiskevingummi

Tabletten føles som en blød vingummi og lugter (og smager!?) af fisk, og Elton er lige så tosset med dem, som med hans godbidder. Han får en tablet hver morgen, som erstatter den olie, vi ellers har serveret for ham ved at blande den i hans mad. VitalChew er både lettere at give, da den blot trykkes ud af den lufttætte blisterpakning, og jeg kan tilmed være sikker på, at han får præcis den mængde fiskeolie, han skal have. Han spiser sjældent sine foderportioner helt op, så med olien, kunne jeg langt fra være sikker på, om alle dråber var kommet indenbords.

Tabletterne findes i fire varianter, så enhver hund kan dækkes korrekt ind hvad enten, du har en hvalp, en ekstra aktiv hund eller en seniorhund, hvis led skal have særlig kærlighed. Vi har kun testet tabletterne i en ganske kort periode nu, men jeg kan so far varmt anbefale dem. De er bare noget nemmere at have med at gøre end en olie.

Hvilke kosttilskud giver I jeres hunde?  Og hvor mange af jer har egentlig hund og hvilken race? Pip gerne med i kommentarfelter. Vil rigtig gerne høre fra jer.

Læs flere detaljer om VitalChew her, hvor I også kan se de fire varianter af tabletterne. 

 photo P1014434_zpsawj3tbli.jpg photo P1014430_zpsjkgahbpy.jpgFakta: 30 stk. VitalChew geltabletter koster 149 DKK og forhandles hos dyrlæger og dyrehandlere.

Find nærmeste forhandler af VitalChew her.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment