Kan en vaskemaskine være fashionabel?

Annonce: Blogsamarbejde med ElectroluxProcessed with VSCO with f2 preset

…Ja, åbenbart!

Jeg har lige fået en ultrasej vaskemaskine ind ad døren. En Electrolux Ultracare Eco, som er en af fire maskiner, der er blevet til i et styling-samarbejde mellem Electrolux og Storm & Marie. Jeg har endnu ikke afprøvet maskinens funktioner. Ja, faktisk er den ikke engang koblet til, men jeg måtte lige tippe om den her guldplettede basse allerede med dårligt mobilbillede und alles

Den er jo for vild at se på, og så kan den vaske 9 kg. tøj ad gangen og tilmed dampe dine silkekjoler – glæder mig til at afprøve sidstnævnte funktion især. Slut med vores kedelige, hvide vaskemaskine. Vores vaskekælder har meget bedre af sådan en fræk sag her.

Jeg vender stærkt tilbage med mere info om maskinen, når den er koblet til og gennemprøvet 🙂

Boligmagasinet.dk skrev også om maskinen tidligere på året, hvor alle fire modeller kan ses in action. Se her


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

  • Funky sneakers til de mindste – plummum 22. september 2016 at 11:08

    […] og funkiness for tiden. Jeg kan ikke overskue for meget sort og gråt tøj til mig selv… eller almindelige hvide vaskemaskiner for den sags skyld ? Der må godt være et strejf af farvesplash, glitter eller glam her og […]

    Reply
  • Vask dit tøj med GLAM og sikkerhed – plummum 27. november 2016 at 21:58

    […] er par måneder siden delte jeg min begejstring for vores nyligt indkøbte guldplettede vaskemaskine, som man egentlig skulle tro var designet med tanke på vores lyserøde og meget glimtende […]

    Reply

Leave a Comment