Rejsefeber

 photo P1013964-2_zpsy9tr7g3h.jpgJeg længes rigtig meget efter at rejse væk disse dage. Helst ud af landet til lidt varme, der kan give os ro på igen og følelsen af, at sommeren endnu er. 

Vi taler disse dage om at rejse væk igen over nytår – muligvis over jul også og fejre højtiden sammen os fire. Eller bare i dagene deromkring. Måske til varmen, måske til en destination med sne, så vi kan tage skiene på nakken.

Billedet i indlægget er fra vores sommerferie på Kreta, hvor vi netop denne dag besøgte Elefonisi-stranden på Kretas sydkyst efter flere timers ret vild bjergkørsel. En strand, der af mange betegnes som en af Europas allersmukkeste. Og ser man bort fra, at den er et vanvittigt tilløbsstykke og derfor fuldkommen overbesøgt i sommermånederne, så er jeg helt enig. Smukt og klart tyrkiskblåt vand og en svagt rosa strand farvet af korallerne.

Hvor skal I holde jul og nytår? Ude eller hjemme? Og hvor går jeres næste rejse hen?


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

Leave a Comment