Noget om prep til bryllup og messingsakse

Indeholder reklame i form af affiliate-links photo P1014494_zpsdzc06bkq.jpg
Jeg har tilladt mig selv en halv fridag i dag, der står i praktiske gøremåls tegn. En af de sødeste og bedste personer jeg kender, skal giftes på lørdag, og vi har her hjemme haft en del logostik, der skulle gå op i en højere enhed før den store dag. Men jeg glæder mig som et lille barn til netop det bryllup, og jeg har for få minutter siden fået styr på tøjet også. 

Begge mine nye kjoler – til kirken og selve feste – skulle lægges op. Til selve festen, havde jeg købt en gulvlang kjole med fuld blonde foroven og stort tylskørt. Jeg havde SATC i tankerne, da jeg bestilte den hjem, men ærlig talt, så lignede jeg pludselig mere en amerikansk teenager på vej til school prom end en voksen bryllupsgæst 😉 Kjolen er derfor nu lagt op til sæsonens helt korrekte midi-længde, og det spiller.

Begge outfits får I en anden dag, hvis Kasper vil være så elskværdig at skyde et par billeder af mig på lørdag.

Og i øvrigt. Jeg har en ting for sakse i messing, som pryder alle de seje Insta-krea-kvinders billeder. I sidste uge fik jeg min nye HAY-saks fra Moodings ind ad døren, og den er så skarp, at den snildt klippede begge kjole meget fint. Den kan fås lige her til kun 79 kr. Min nyeste messing-sakse-craving er denne fætter her, som jeg også gerne vil have fingrene i.

Jeg er ude. Skal have fat i selvbruner med det vuns. Mine hvide ben blænder og er en dårlig kontrast til den mørkeblå kjole 🙂

God weekend!

 photo P1014496_zps5orp6zm2.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment