2 weekend-favoritter inklusiv “jeg skal tisse-posen”

Indeholder reklame photo P1010049-3-2_zps4oc4gn0r.jpgWeekenden sluttede først for os i går, da vi ankom til huset sent i går aftes efter tre dage med mit barndomshjem som fysisk base. Jeg er stadig ret meget i et ferieagtigt mode i dag, tirsdag. Lørdagens bryllup for en af mine allertætteste veninder var intet mindre end f a n t a s t i s k, og den slags tager nogle dage at fordøje. Og heldigvis for det. 

Jeg deler lige to favoritter fra weekenden med jer: Min kjole, som jeg havde iført mig til vielse og reception og en ny bronzepudder, som jeg er blevet ret gode venner med – ikke mindst til prisen.

Indlæggets øverste billede er mere et fraklip end et seriøst blogoutfit-billede, men jeg er jo nu en gang typen, der synes den slags er en del sjovere:) Denne seje daddy spurgte mig på Instagram, om det var “Jeg skal tisse-posen”, og det må jeg ærlig talt give ham ret i, at det ligner. Så det døber jeg den hermed. I virkeligheden var det min kære Instagram-husband, der gav mig ordre på at bukke mig, så jeg kunne være med i billedet. Ha ha 😉 Gotta love it!

Kjolen, som flere i lørdags skød til at stamme fra Stine Goya er såmænd en viskosesag fra Asos til få penge. Du kan klikke den hjem lige her. Jeg synes kjolen fungerer fantastisk til både stiletter og også fx et par hvide sneakers, så den er brugbar til både hverdag og fest. Jeg kom ved en fejl til at bestille den hjem i tall-versionen, hvorfor den skulle lægges en del op til mig, men kommer du selv i en noget højere udgave end mig, så klik denne hjem i stedet.

 photo P1014500_zpszdvucfxz.jpg

Min anden weekend-favorit er den nye palette af bronzers, blush og highlighter fra L’Oréal, som jeg er begyndt at bruge hver dag for at opnå en naturlig glød, efter den sommerfarve jeg havde opbygget i foråret haven og i sommer på Kreta stille og roligt er forsvundet og nu er pistvæk. Jeg har på kort tid mistet to bronzepudderne til omkring 400 kr. stykket, fordi Lillesøs fik fingrene i min makeup-pung og kastede lystigt rundt med mine sager. Det kan puddere ikke tåle, kan jeg fortælle. De krakelerer ret let, og det er ærgerlige 800 kr lige ud af vinduet! Den sag her koster ikke mere end 139 kr., og den er virkelig pæn på huden.

Jeg blender i øvrigt alle farverne og børster let på kindbenene med en stor og blød børste, men farverne kan også sagtens bruges hver for sig.

Glam Bronze La Terra Healthy Glow, hedder ‘paletten’, hvis du selv vil et smut i Matas og sikre dig et eksemplar.

God tirsdag til jer <3

p.s. Jeg viser snarest kjolen fra selve festen også. I er allerede en del, der har spurgt til den, men jeg skal lige have styr på de mange billeder fra weekenden først.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment