God nyhed til hundeelskere

 photo P1010060_zpsl6sh1ka0.jpgElton er på alle fronter en forkælet hund, og sådan skal det naturligvis også være. Vi er så vilde med ham.

I dag fik han en PR-gave fra Flying Tiger (tidligere Tiger) i anledning af, at de er begyndt at føre produkter til hunde og katte. Genialt, siger jeg! Der findes legetøj, hundeskåle, halsbånd, tørklæder osv. i sortimentet og stadig til Flying Tigers umådeligt billige priser. Jeg køber allerede en del hundelir til ham løbende. Det kan jeg ganske enkelt ikke lade være med, så det er en kærkommen nyhed, at jeg nu også kan finde produkter til helt igennem fornuftige priser. Jeg skal straks et smut i min lokale butik for at se om de har mere, der kunne friste. Jeg pønser allerede på en tur forbi i dag.

Jeg er vild med de blå kødbensformede hundeskåle, der allerede er taget i brug. Det samme er det sorte bandanahalsbånd, der allerede sidder på Eltons hals. Det ser ret cute ud.

God nyhed, ikke?

 photo P1010063_zpshw3afn4o.jpg photo P1010062_zps37ueepmh.jpgVil du se meget mere til Elton, så følg ham på Instagram under @eltonthecavalier eller se bloggens hundeketagori her.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Christina 6. oktober 2016 at 11:59

    Ihhh hvor fedt – der skal vi fluks ned og lure! <3

    Reply

Leave a Comment