Den om nye sneakers, hundeluftning og pæn gul natur

 photo P1014514_zpsbvtagrgr.jpgJeg fik af uvisse årsager ikke trykket udgiv på gårsdagens aftenindlæg, men here goes: 

Der må have været noget om snakken, da jeg for fire dage siden påstod, at mandagen havde ramt mig hårdt. Åbenbart så hårdt, at der ikke er blevet bare ét sekund til bloggen før her fredag aften midt i Vild med dans, som jeg absolut ikke har det store behov for at se – men det har min jyde af en mand (i hvert fald sådan med et halvt øje). Derfor er sofaen lige nu helt fyldt op af bloggende mig, sovende hund (der har lagt sig halvt oven på min Mac efter en cykeltur på 3 km) og tv-stenende mand. Hey, det er dæleme hyggeligt, selvom vi sidder bag hver vores skærm.  

Og for lige at springe totalt i det, så lad os lige tale lidt mere hund. I er ofte nogle, der spørger ind til det der liv med hund i en børnefamilie. Jeg kan fortælle, at endnu en af de topfede aspekter ved at være hundeejer er de gåture, man er tvunget ud på et par gange om dagen. Det klarer simpelthen hovedet og tankerne så vidunderligt effektivt.

Elton leger naturligvis i haven, så ofte han lyster, men derudover er han ude på en reel tur to gange hver dag. Morgenturen er min tjans, og der går vi næsten altid hen til vores lokale kastanjeallé, som er det sted i mit hood, hvor alle hundeejere går med deres hunde. Her er god løbeplads og mange spændende snuse-emner. Jeg kender derfor allerede mange flere i vores lokalområde, end før Elton kom ind i familien. Det kommer helt bag på mig, hvor meget hunde fører en sammen med andre mennesker. Det er fedt! Og det er faktisk lidt på den den måde, man også har menneskebørn på. Pludselig er man hende der “Eltons mor” blandt hundeejerne. Ha.

Og så ser man jo i høj grad årstiderne skifte, når man sådan fiser rundt ude i naturen på fast basis med en vuf i snor. På en anden måde, end når man er med sine børn ude, der mere end noget andet kræver ens fulde opmærksomhed hele tiden. Jeg er ret stor fan af de smukke, gyldne farver, som naturen disker op med i øjeblikket. Og jeg er vild med, at det er koldt, uden at være bidende.

Og jeg har fået endnu et par nye og meget gåvenlige sko til formålet. Ja, det skorter bestemt ikke på forskellige emner i indlægget her… Jeg har efterhånden fået en gedigen samling af sneakers, som jeg bruger flittigt – også på kontoret. Det er simpelthen skønt for mine fødder, der ofte spurter efter to piger og én hund. Jeg er blevet utrolig magelig, hvad mine fødder angår. Jeg kan næsten ikke udstå ukomfortable sko længere. Altså du ser mig sådan cirka altid i stiletter til fest eller cocktails en sjælden fredag aften, men ikke så ofte længere på kontoret. Tænk – engang var jeg altid hende med de alt for høje heels på arbejdet, der larmede helt ekstremt, hvis jeg bare skulle trisse ud på det lille hus. Hende er jeg absolut ikke lige i øjeblikket. Og det har ikke kun noget med mor-livet at gøre. Efter min første barsel, var der masser af arbejdsstiletter i mit liv nemlig. Men livet er sgu for kort til ødelagte og ømme fusser, right?

Ok, folkens jeg ved ikke hvordan mit indlæg kunne komme til at stikke i så mange retninger. Her er mine nye sko. Det er de nye Roshe Two fra Nike, og det er de mest behagelige sneakers jeg til dato har ejet. Du kan købe dem her hos Sarenza i mange fine farver. Og Sarenza holder faktisk et lille udsalg indtil på mandag (den 24.10 2016 kl. 8), hvor du sparer 20 %, hvis du køber for over 650 kr og bruger koden RUN (kun på produkter med en rød prik dog). Jeg er selv svært fristet af et par Flux fra Adidas i hvid, som med de 20 % rabat ville komme helt ned på godt 640 kr.

God fredag aften til jer.

 photo P1014518_zpswzkcjocg.jpg photo P1014531_zpsfltb13kc.jpg photo P1014523_zpstfjyo2vx.jpgTak til Elton, der få sekunder før billedet herover blev taget oversprøjtede mine sko og ben med jord 🙂  photo P1014525_zpsltovyicp.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment