Lørdagsplaner

 photo P1012183_zps8xif6awj.jpg
Lørdag er lig dansedag og dermed en lille time til mig, hvor jeg sidder helt selv (med et hav af andre forældre vel og mærke) og kan drikke min kaffe uden nævneværdige forstyrrelser 🙂

Jeg forsøger pt. at planlægge weekendens projekter. Jeg har et IKEA-hack på agendaen, som ældsten og jeg skal købe maling til efter dansetimen. I kan følge med på IG story senere, hvis I vil se, hvad vi kaster os ud i. Forvent masser af lyserød, pink, guld og glimmer og blomstret tapet, som på billedet.

Og derudover står weekenden igen på projekt badeværelse. Næsten 400 kg. fliser er nu ankommet til både gulv og vægge. Jeg uploader en status med billeder fra badeværelset en af de nærmeste dage.

God lørdag, folkens.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment