De perfekte hylder til badeværelset

unspecified-1Blogindlægget indeholder reklame i form af affiliate-links

Jeg har en del fokus på vores kommende nye badeværelse på bloggen de dage her, men det fylder jo også godt op i vores tanker og overvejelser, jo tættere vi kommer på en egentlig indretning. Det bliver en udfordrende indretning på grund af rummets skråvægge, men det må vi arbejde med på en fed måde. Selvom rummet umiddelbart virker stort, så tager sådan en skråvæg en hel del plads, når der ikke er fuld højde til møbler. 

Et par af jer spurgte ind til vores valg af interiør deriblandt hylder, og det skal det netop handle om i dag.

Jeg har besluttet mig for, at to eller tre hylder skal pynte over det fritstående badekar, og de skal indeholde masser af planter, lækre produkter og lidt dims. Der er altså tale om display-hylder og ikke til egentlig opbevaring.

Jeg har netop fået en hylde fra Lyager Design købt gennem Moodings hjem. Den er endnu ikke hængt op, så jeg må låne billederne fra Moodings i indlægget her, som så fint viser hyldernes potentiale både sammen og hver for sig. Men egne billeder kommer, så snart jeg er klar.

Jeg har valgt at bestille hylden med tre huller (H3) til en start, hvor jeg har planer om at lave et miks af fede planter, hvoraf en skal hænge ud over kanten og ned mod badekarret. Hylderne er perfekte i kombination med træ og eg, som også bliver er tema i det nye rum. De er perfekt enkle og stilrene til at de ikke larmer, men hyldernes huller til urtepotteskjulere giver dem kant og udfordrer opfattelsen af traditionelle hylders form og funktionalitet.2

Kan I også lide hylderne?

På hylderne vil jeg fylde godt op af La Brukets produkter, som er smukke og dekorative at have stående fremme og samtidig laver nogle af verdens lækreste øko-spaprodukter.

Måske I har fornemmet, at jeg glæder mig temmelig meget til at få lov at dimse rundt på det badeværelse!? 🙂 134_saltskrubb_koriander_350gr_150dpi_1024x1024

God onsdag til jer <3


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment