I denne weekend skal vi være vilde! Nå nej… Vi skal:

img_7785Affiliate-links: Ternet uldfrakke/Ganni (på udsalg her), taske/Leowulff  (udsolgt i den blå farve, men se stort udvalg her)

Danse. Lørdag er dansedag, som jeg har nævnt så ofte før.

Spise slik. Dansesag er nemlig også lig med ‘danseslik’. Jo, jo ikke så politisk korrekt, men sådan er det på vores danseskole. ALLE børn stiller pænt op i kø foran slikcaféen efter hver dansetime for at købe lidt lækkert for få af forældrenes medbragte mønter. Den sødeste, lille tradition synes jeg. Til gengæld har vi så ikke fredagsslik hos os endnu.

Bestemme os for tapet til lillesøsters værelse. Jeg er næsten fast besluttet på at vælge et fra Rice, som laver de mest vidunderlige tapeter lige i vores ånd med masser af pang, prikker, blomster, fugle, glimmer i lækre farver.

Arbejde på det kommende badeværelse endnu engang. Bliv så færdigt. Eller det er nok mest Kaspers tjans. Jeg hepper lidt på sidelinjen, mens jeg er full time mum.

På legeplads. Iiiiiigen!

Gå en laaaaang tur med Elton i vores hood. Gerne i en skov eller ved mosen i pæne efterårsfarver.

Have besøg af både faster og onkel, der kommer på to forskellige dage. Hele ugen har faktisk budt på rigtig meget socialisering for mit vedkommende. Love it. Der bliver nemlig nok ikke så meget tid til den slags det næste gode stykke tid på grund af en maks presset arbejdskalender.

Bytte ældstens nye glimtende vinterstøvler, som jeg i dag hentede på Frederiksberg i silende regn – selvfølgelig i den forkerte størrelse. Super duper! Jeg beder til, at de findes i størrelsen større og ikke er udsolgt. Så bliver der altså ballade.

Få bestilt mindstemusens vinterstøvler. Hvad filan sker der for, at jeg er så langt bagud på den front i år? Jeg mangler endda også at bestille hendes flyverdragt. Arhmen.

Helt sikkert bage et eller andet sødt. Jeg har længe haft en citrontærte i tankerne, som jeg tror, jeg vil kaste mig over. Eller saltkaramel.

Muligvis – hvis der bliver tid – arbejder videre med mit IKEA-hack, som jeg glæder mig rigtig meget til at vise frem på bloggen, når det en dag er færdigt. Ting tager tid, erfarer jeg gang på gang.

Og hvad skal vi mere? Sikkert 117 andre ting, der lige dukker op. Vild weekend? Nej, ikke rigtig – listen er alt i alt temmelig ordinær. Men også mega dejlig. Det er helt ok med en nogenlunde stille weekend, når vores hverdag ser ud, som den gør p.t.

Hvad skal I lave i weekenden. Inspirer mig gerne<3

Kh, Signe


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

Leave a Comment