Hvad er de bedste bud på aftenhygge-aktiviteter?

SPONSORERET INDLÆG

Måske nogle husker, at vi har indført ‘aftenhyggetid’ som et forsøg på at være mere sammen, når vi er sammen uden at bruge tiden ufornuftigt på praktiske sager, der lige så godt kan gøres på andre og mere hensigtsmæssige tider – fx når pigerne sover sødt under dynerne.

Jeg samler derfor på gode aktiviter, vi kan lave sammen alle fire, og det er faktisk ikke helt let at tilfredsstille alles behov. Vi danser en del til høj musik, og det er et hit, men der skal være afveksling. Ellers bliver dansen også kedelig på sigt. De fleste spil er for komplicerede for lillesøster endnu, så p.t. står aftenhyggen mest på dans, LEGO Duplo, tegning og deslige – og de sidste par dage er vi gået en familietur i mørket alle sammen inklusiv Ellie-boy (som er Eltons mest common kælenavn her hjemme). Kom MEGET gerne med god inspiration til vores aftenseancer. Hvad laver I selv?

De sidste par aftener har vi spillet fodbold indendøre med Baby Clementonis World Cup Winner-sæt, som I kan se på billederne i indlægget. Jeg skrev allerede om Baby Clementoni i sidste uge, da vi anmeldte en baby T-Rex og en talende brandbil. Her kan du også læse om Clementonis mission om at skabe uddannende legetøj til børn. Læs eller genlæs her

Vi har haft en ret stor fest med det talende og farvestrålende mål. Også Kasper og mig, der har forsøgt at score mål fra lange afstande midt i stuen 🙂 Slet ikke nemt, synes jeg, der aldrig lige har haft det største boldeøje. En optisk censor registrerer, når man scorer mål, og så hepper målet med klapsalver und alles. Meget befordrende for min iver efter at score et mål.

Målet taler enten dansk eller norsk og lærer dit lille barn farver, former og tallene fra 1 til 5. Det er altså lige så interessant at sidde og pille ved og kigge på for de helt små, som det er for de lidt ældre at bruge målet til dets egentlige formål.

Læs mere om Baby Clementonis produkter her og besøg også deres Facebook her. photo P1014657_zps7z8y6oym.jpgGod fredag aften og weekend, folkens. Jeg vil lokke Kasper til at se et afsnit af Westworld på HBO. Det kræver så lige at jeg får ham vækket og frisk, og det kan være en stor opgave i sig selv. Serien  er i øvrigt fuldkommen fantastisk – se den. Også selvom du ikke normalt er scifi-typen.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment