VIND gadgets fra Kidz Delight til dit barn

Konkurrencen er sponsoreret af Kidz Delight

Mine gadgetsglade børn er i fuld gang med at prøve deres egen ‘iPad’, ‘Apple Watch’ og ‘iPhone’. Har du også et barn eller flere, der synes, at den slags er sjovt, så læs lige med her. Du kan nemlig også være så heldig at vinde en ekstra julegave her i indlægget.

I sidst uge skrev jeg om Kidz Delights Tech-Too serie, der består af børnegadgets, der ligner mors og fars til forveksling. Serien består af en bred vifte af interaktivt legetøj med realistisk high-tech udseende, og det henvender sig til børn i alderen 1-5 år afhængigt af modellen.

Vi har testet et lille smartwatch, en tablet og en smartphone, der alle ligner Apples produkter blot i en mere barnlig udgave. Produkterne giver dit barn mulighed for at lære tal, farver, instrumenter og dyrenavne. Begge piger synes, produkterne er sjove og har allerede flere gange ikke været helt enige om, hvem der har ret til at lege med sagerne. Se fx på det nederste billede, hvor ‘snyde-iPaden’ bliver hevet og flået i fra to forskellige sider;)

Tech-Too produkterne erstatter selvfølgelig ikke hverken en rigtig tablet eller smartphone, men det er heller ikke pointen, og ej heller det, pigerne forventer, når de leger med dem. Produkterne indgår fx ofte i en rolleleg, og det er de perfekte til. Smartphonen bruges lystigt til at ringe til farmand for at sige, at han skal komme hjem fra arbejde. Så sødt! Se også videoen i mit tidligere indlæg om Tech-Too serien, hvis du vil se produkterne in action. Det sker aldrig, at hverken vores iPhones eller iPad havner i en tilfældig rolleleg hjemme hos os. Det er produkterne en anelse for kostbare til. Med ‘snyde-produkterne’ kan de til gengæld bare give den gas.

Kunne du selv tænke dig et par af produkterne fra Kidz Delights Tech-Too serie, til en ekstra julegave så smut ind på hjemmesiden her og vælg 1 eller 2 produkter, som du kunne tænke dig at vinde og skriv hvilke i en kommentar herunder. Konkurrencen kører til den 30.11.2016, hvor jeg vil afsløre en vinder på bloggen.

Good luck!

 photo P1014678_zpsmxskxnvz.jpg photo P1014680_zpshtmyci7d.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

15 Comments

Leave a Comment