Dip dye inspired

Processed with VSCO with f2 preset

Min Instagram-profil kunne fortælle mig, at jeg har holdt over et halvt års pause fra strikkeriet.
Det troede jeg ærlig talt ikke skulle ske for mig, der gik helt amok med pinde og garn, efter jeg lærte mig selv den afstressende kunst for godt og vel to år siden. Men huset fylder meget. Det samme gør ny jobsituation. Men hey, jeg er så småt i gang igen, og det føles rart. Jeg fandt min store flyttekasse med garn og opskrifter frem fra kælderen for et par dage siden og strikkede så en hue i restegarn til ældstepigen, der (naturligvis) bestilte en hue i lutter lyserøde farver.

Jeg har strikket den efter en opskrift i Charlott Pettersens ‘Drengestrik’, men brugt tre forskellige farver i stedet for én for at skabe en dip dye-effekt. Jeg har brugt to tråde engleuld hele vejen igennem (med undtagelse af den nederste pink).

Spørg endelig hvis jeg skal uddybe noget.

Næste projekt er endnu ikke påbegyndt, men en ny dragt til lillesøster er et godt bud.

Processed with VSCO with f2 preset


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

  • www.skøreliv.dk 29. november 2016 at 10:39

    Elsker den dip dye-effekt! Kan slet ikke få nok! Jeg kører sengetøj, mågestel, you name it ❤️

    Reply
  • Vi løber stærkt – plummum 6. december 2016 at 21:25

    […] Outfit details: Jakke/NameIt (udsalg i flere farver her), Støvler/Angulus fra GrowingFeet, Hue/Min hjemmestrik. […]

    Reply

Leave a Comment