Vi løber stærkt

 photo P1014694_zpshqftss8n.jpg
Vi løber lidt stærkere end, hvad godt er disse dage. En god sammenblanding af sygdom på kryds og tværs hos pigerne af flere omgange og arbejdskalendere, der er helt fyldt op, gør udslaget. Men intet nyt under solen der. Det kender vi alle. Det er bare med til at få stressniveauet til at nå nye højder de morgener, hvor man med ét ben på vej på arbejde må sande, at junior absolut ikke kan sendes af sted til institution.

Men vi julehygger, der hvor der hygges kan, og er godt i gang med julepynten også. Jeg håber, at have første og meget lette diy-guide på den front klar til jer i morgen. Jeg arbejder på den lige nu, men mine billedfiler er af ukendte årsager beskadiget, så nye må fremskaffes, hvis jeg når at gøre det i morgen i dagslys. Argh, vinterhalvåret giver ikke de bedste betingelser for os bloggere og Instagrammers:)

Outfit details: Jakke/NameIt (udsalg i flere farver her), Støvler/Angulus fra GrowingFeet, Hue/Min hjemmestrik.  photo P1014686_zpspbs8bioe.jpgHusk også at deltage i min adventskonkurrence, hvor du kan vinde et komplet sæt af ansigtsprodukter fra Milk by Lindy Klim. Klik på linket her for at deltage. 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment