Om vores jul og en badeværelsesopgradering

 photo P1014761_zpso9glhzvs.jpguntitled-2Den 24. december skal vi holde jul for i alt 10 mennesker og 2 hunde. Det er første gang, vi selv holder julen hos os. Det har vi af flere årsager lyst til i år, og jeg tror, at det bliver sådan de næste mange år, med mindre vi rejser ud af landet for at fejre højtiden der. Ærlig talt, så giver det allerbedst mening, at vi med to små piger og Elton ikke skal fare land og rige rundt – og fra den ene ende til den anden.

Vi glæder os til at holde julen selv med værtsrollen hvilende på os, selvom det er en kende irriterende, at vores husprojekt er så ufærdigt som det nærmest kan være p.t. Èt badeværelse til så mange mennesker er langt fra optimalt. Men jeg har i stedet oprustet lidt på et par lækre sager, når nu jeg ikke kan invitere gæsterne ind på vores splinternye badeværelse på 1. salen, som jeg havde håbet.

Jeg har købt de fineste vaflede gæstehåndklæder fra HAY gennem Moodings.com, en sej gammeldags sæbe fra Badeanstalten plus sæbeholder samt et duftlys med figen og abrikos, så badeværelset kan dufte lækkert trods de mange besøgende derude 😉 Om det opgraderer det grønne 70’er badeværelse til ønskede standard, tror jeg næppe, men det giver lige et løft. Jeg drømmer i øvrigt om at strippe stueetagens badeværelse fuldstændigt for alt, så der bare står de rå betonvægge tilbage plus toilet og håndvask. Men Kasper siger stop! Jeg har gang i alt for meget på en gang, siger han. Og det har han vist helt ret i. Det er mig i en nøddeskal.

Jeg er ude igen, folkens. Jeg mangler stadig 1000 sager, før vi kan lade julefreden sænke sig.

P.s. Hvis du bestiller fra Moodings.com i dag, så kan du vist stadig nå at få pakken før jul, har jeg netop fået et nyhedsbrev om. Bare en lille servicemeddelelse fra mig til jer. photo P1014765_zpsgrmgzryd.jpg photo P1014767_zpswcylyu5v.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment