Hverdag og strikkerier

 photo P1013303_zpsdnejuawx.jpgJeg håber, jeg snart er tilbage for fuld skrue herinde, men aftenarbejde en masse og en stor hang til diverse kreaprojekter efterlader ikke den store tid ved tasterne. Og det lader jeg være ok, selvom det stadig er svært at acceptere, at når ressourcerne lægges ekstra ét sted, så må de lægges det mindre et andet.

Og apropos kreaprojekter, så har jeg igen fået gang i strikkepindene for alvor. Det er så energigivende og afstressende på én og samme gang. Gentagelse på gentagelse og koncentrationen om et strikkemønster fjerner næsten helt tankerne fra dagen, der gik med lidt for mange gøremål. Det er genialt.

Jeg er i gang med et ego-projekt p.t. En helt simpel trøje med virkelig fin pasform. Kan næsten ikke vente med at få den færdig. ‘Ingen Dikkedarer Sweater’, hedder den. Og du kan se hvorfor, hvis du tjekker den ud her.

Senest færdiggjorde jeg endnu en lille dragt til lillesøster. En Little Edith’s romper, som du kan købe mønsteret på lige her. Jeg strikkede den første gang for et års tid siden og kunne ikke dy mig for at lave en mere i str. 2-3 år. Den er så klædelig. Også på en lidt større pige på snart 2 år.

I øvrigt, så må I hellere end gerne komme med gode forslag til fine ego-projekter. Jeg er blevet totalt hooked på at strikke mere til mig selv.

Kh, Signe photo P1013306_zpstqape1ob.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

7 Comments

 • Sonja 12. januar 2017 at 9:19

  Forslag til ego-projekt:
  http://projecthandmade.dk/2014/09/17/diy-strikkeopskrift-pa-chunky-sweater/
  -Er igang med nr. 2…varm, hurtig at strikke og god pasform. 🙂

  Reply
 • plummum 12. januar 2017 at 10:07

  Tusind tak for tip 🙂 Har faktisk en, der minder lidt om på min liste – nemlig denne: https://knitbytrinep.dk/shop/basic-winter/, som også er helt basic og lidt af et must have i vintergarderoben. #Morskosegenser er også på listen. SÅ fin!

  Reply
 • Anonym 12. januar 2017 at 10:59

  Prøv at de i den nye kærlighed på pinde der er så mange fine/fede opskrifter. Er sikker på der er en eller flere der falder i din smag

  Reply
  • plummum 12. januar 2017 at 11:28

   Det vil jeg prøve. Den har jeg ikke haft mulighed for at lure i endnu.

   Reply
   • plummum 12. januar 2017 at 11:32

    Men er alle opskrifterne ikke til børn i den bog? 🙂

    Reply
 • annette højsted 12. januar 2017 at 11:01

  prøv at kigge i den nye bog der hedder kærlighed på pinde

  Reply
  • plummum 12. januar 2017 at 11:28

   Tusind tak for tip 🙂

   Reply

Leave a Comment