Weekend Moments: Flowers, Food, Knitting and Family

Processed with VSCO with f2 presetDet er på tide, at I får en række weekend-glimt fra min side. Glimt, der alle på en eller anden måde allerede har været oppe på social media de sidste par dage. Og der er i høj grad kun tale om den pæne side af weekenden her. Billederne repræsenterer nemlig ikke den sygdom, der har hærget i familien de sidste 72 timer, som både fejede barnedåb hos venner og husprojekter af banen.

Jeg gik selv fri denne gang, og det ved I godt, hvad betyder!? At min funktion som serviceorgan har været mere end udtalt, at jeg vitterligt har haft brug for 8 arme og mange flere timer i døgnet. Den sang kender vi alle… Så hermed en omgang af det pæne uden sygdom og alt for meget kaos.

Indlæggets øverste billede først: Jeg er vild med alle detaljerne på billedet her. Eucalypsusgrene, tapetet fra hollandske Eijffinger og den smukke isblå strikkede trøje med kraven. Den er strikket af farmor ud fra en Sandnes-opskrift.

Processed with VSCO with f2 presetTorvehallerne er altid en sikker vinder, når der skal handles ind til aftensmaden. Først tid til snacking, og så tid til indkøb. Alle i familien elsker det.

Processed with VSCO with f2 presetOg denne gang købte jeg også blomster for alt for mange penge. Æblegrene, eucalyptus og tulipaner måtte med hjem, og de fjernede på det nærmeste følelsen af vinter inde i stuen. Forår kom bare frit frem.

Processed with VSCO with f2 presetMens ældsten danser lørdag formiddag, har jeg tid til kreasysler. Denne gang hæftede jeg alle 117 løser ender på min Ingen Dikkedarer Sweater. Alle andre forældre sidder med næsen i mobilen, og jeg strikker eller hæfter ender som en anden oldemor 😉

Processed with VSCO with f2 preset
Sidste aften i strikkeklubben – ja, sådan en går jeg i nu – fik jeg købt garn til en Bamsesweater, som farmor skal strikke til Blomme-pigen. Hun har allerede strikket en til lillesøster, men de er simpelthen så søde, at begge piger må have en.

Processed with VSCO with f2 preset Søndagens måltid kreeret af ham, der pludselig og på det nærmeste stod op fra de døde for at lave mad og nu igen har kapituleret med feber på sofaen under tæppet.

Har I haft en god weekend?

Kh, Signe


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

  • Mette 30. januar 2017 at 10:18

    Den strikkede sag din mindste har på, hvad er det for en? Buksedragt? Alt for nuttet er de begge!

    Reply
  • plummum 30. januar 2017 at 10:36

    Det er en lille romper, som vi simpelthen har skambrugt i snart et år nu. Opskriften er fra Sandnes-hæftet Søde små i babyuld. du kan se det her, hvor der også er billede er den grå romper på en baby http://yarnfreak.dk/kits-og-opskrifter/1515-soede-smaa-i-babyuld

    Reply

Leave a Comment