Link love: flæse-crush

Screen Shot 2017-02-07 at 20.33.41
I dag vil jeg sende lidt link-love af sted til en kreativ og dygtig dame, som jeg har ladet med inspirere af et hav af gange de sidste – efterhånden – mange år. Hun syr og strikker som bare pokker, og hendes stil og univers matcher mine egne præferencer så godt, at jeg ofte drømmer mig helt væk i hendes lækre og søde pastelfarvede rompers, cardiganer, kjoler og andre herligheder. Havde jeg bare mere tid! Der er masser af glade farver, men det bliver aldrig for pang eller for meget. Det er bare virkelig pænt, legende og forfriskende med et alternativ til det åhhhhh, så ferske og douce univers, som efterhånden er her, der og alle vegne (og ikke at der er noget som helst galt med det).

Jeg taler om Camilla, de damer. Hende kender I godt, ikke?

Og i går overgik hun dæleme sig selv ved at udgive et styk strikkeopskrift på den såkaldte #morsflæsebluse. Den er åh så pæn og sidder meget snart på mine pinde. Nu skal jeg blot vælge den rigtige farve. Rosa, grå, råhvid, pudder? Ja, pudder – det tror jeg, det bliver. Det ville være forårsfint. Opskriften finder du i øvrigt her.

Det var lige lidt tirsdags-link-love smidt ud i blogland. Man skal huske at rose andre, når de gør det godt. Synes ikke, at vi (jeg) er nær gode nok til den disciplin. Det vil jeg øve mig på.

Måske er der endda stemning for et ugentligt link-love-indlæg, hvor jeg deler en af mine favoritinspirationskilder med jer?

God aften, ladies.

Ps. Alle billederne i indlægget er venligst udlånt af Camilla selv.

Screen Shot 2017-02-07 at 20.34.20 Screen Shot 2017-02-07 at 20.35.17


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment