Billig luksusdrøm af en bluse

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg har aldrig fået vist jer den færdige Ingen Dikkedarer Sweater, som jeg skrev om her. Følger du med på min Instagram har du dog set rigeligt til det færdige resultat. Jeg fik i hvert fald spammet en hel del med den blå sag 🙂

Trøjen er vist gået hen og er blevet et vaskeægte Instagram-hit blandt strikkerne. Synes, at alle har den på pindene – selv ikke-strikkere, der får mødre og bedstemødre til at strikke for sig. Og det er helt forståeligt. Trøjen har en god og klassisk pasform – næsten et must i garderoben, og jeg har selv planer om en mere ganske snart.

Vil I selv i gang, så find mønsteret lige her.

Jeg har i øvrigt strikket i en tråd Alpaca og en tråd Kid-Silk fra Drops, som næsten overholder den rette strikkefasthed. Det giver dig altså en toplækker bluse for 450 – 500 kr. Dét kan simpelthen ikke gøres billigere for den kvalitet. En billig luksusdrøm af en bluse, om man vil. We like!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

6 Comments

 • venterpaavin 27. februar 2017 at 9:27

  Hvor ser den lækker ud – elsker den lyserøde farve (:

  Reply
 • Helle 5. marts 2017 at 8:49

  Hej Signe

  Må hellere spørge her, hvor det giver mening i stedet for på instagram 😉

  Jeg sidder og vil bestille garn til Ingen Dikkedarer, og jeg vil denne gang gerne bruge samme garn-kombi som dig – Alpaca og Kid-silk. Jeg har allerede strikket en i Flora og Kid-silk og brugte lidt mere end 4,5 nøgle af hver, men Flora har jo også en længere løbelængde end Alpaca, så jeg er i tvivl, om jeg skal vælge 5 eller 6 nøgler af hver (strikker str. small). Hvor meget garn brugte du til denne? Jeg vil gerne undgå spild, men vil selvfølgelig også gerne undgå at bestille for lidt garn.

  Håber du kan hjælpe 🙂

  Kh Helle

  Reply
 • En lyserød (tøse)drøm – plummum 29. marts 2017 at 22:32

  […] Jeg har endelig fået gang i endnu et ego-strikkeprojekt midt i alle de andre ufærdige projekter til pigerne. Jeg kom til at slå op til en Mors Flæsebluse lidt før planlagt, og det var faktisk mest for at se kombinationen af de to nuancer af lyserød, jeg havde valgt som mit nye sommergarn. Heldigvis blev jeg bestemt ikke skuffet. Farverne sammen fungerer præcis, som jeg havde håbet. Jeg strikker i to tråde Coast ( i farven Fairy) og en tråd Superkid Mohair (i farven Lys Lyng) fra Garnpusher.dk, skulle I have interesse i samme kombi, som i øvrigt også ville fungere glimrende til en Ingen Dikkedarer Sweater. […]

  Reply
 • Det her skal du strikke til dig selv – plummum 16. september 2017 at 14:07

  […] er en af de mest velsiddende sager, jeg har i min strikkede garderobe. Den skrev jeg lidt mere om her. Sweateren er et ægte garderobemust, og det er et spørgsmål om tid, før endnu en må se dagens […]

  Reply
 • Trine 17. september 2017 at 22:50

  Det er en virkelig flot trøje! Er vild med farven. Kan du hjælpe med farvenavn og nummer? Mange tak.

  Reply
  • plummum 18. september 2017 at 22:09

   Alpakka: 5575 (marine)
   Kid Silk: Unicolor 21 (kobolt)

   Og tusind tak 🙂

   Reply

Leave a Comment