Den dag, der gik i fisk

 photo P1014974_zpsthv01lyz.jpguntitled-2

…Og her mener jeg slet ikke billedlig talt.
For nogle uger tilbage tog jeg nemlig Blomme og Bønne med til Den Blå Planet for at dykke ned i hajernes univers. Men her taler vi så i billeder i modsætning til indlæggets headline. Vi blev på land og nøjedes med at se ind i det store hajbassin uden dykketur. Ok, jeg har en u t r o l i g plat fest med mig selv lige nu. Kan I fornemme det? 🙂

Anledningen var Playmobils lancering af det nye akvarietema, som naturligvis måtte have Den Blå Planet som fysisk ramme. Hvad ellers? Som altid imponeres jeg over de arrangementer, som Playmobil skruer sammen. De er uden undtagelse en fest for børnene, der er underholdt fra start til slut. Der er altid masser af input fra virkelighedens verden, der kan kobles direkte til børnenes kreative leg.

Jeg når (og prioriterer) kun en brøkdel af de fine arrangementer, jeg inviteres til i blogregi. Jeg er faktisk sjældent med til noget på den front, fordi min tid ikke tillader det – men Playmobils arrangementer står altid højt på min ønskeliste over det, jeg gerne vil nå. Og det giver tilmed en skøn alenestund for ældsten og jeg.

Hjemme igen har vi fortsat legen med det nye akvarium, som, også på grund af vandet, er populært hos begge piger (og hund i øvrigt!). Vandleg er altid bedst, ikke? – hvad enten vi taler om soppebassin om sommeren eller det forbudte plaskeri på badeværelset.

Tjek lige alle de livagtige detaljer. Der ligger altså et imponerende researcharbejde bag udviklingen af sådan et tema.  photo P1014953_zpssl1tixhl.jpg photo P1014954_zpsurmvvddz.jpg

 photo P1014957_zpsx1ajkysl.jpg photo P1013391_zpsvzlg1vqg.jpg photo P1014966_zpsdyfzpc1f.jpg photo P1014962_zpseh5px8tg.jpgSprutten her skifter farve fra blå til hvid, når den kommer i varmt vand. Den minder mig om nogle små babyfigurer, jeg havde som barn, hvis ble også skiftede farve i vand fra hvid til enten lyserød eller blå. Husker I dem? Jeg kan ikke selv huske, hvad de hedder.

I kan finde det seje akvarium lige her (nedsat), hvis I også har et barn eller flere, der er vilde med kreativ vandleg.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Alexandra 13. marts 2017 at 12:16

  Ej ja, sådan nogle babyfigurer med farveskiftende ble havde jeg også! Men jeg kan heller ikke huske hvad de hedder!

  Reply
  • plummum 13. marts 2017 at 13:31

   Nope, og jeg har googlet for at finde dem. Men det lykkedes ikke 😉

   Reply
 • Pernille 28. marts 2017 at 21:13

  Jeg kom tilfældigt til at tænke på de babyfigurer i dag og en googlesøgning sendte mig herind. Jeg har nu fundet frem til, at de hedder Magic Diaper Babies ?

  Reply
  • plummum 29. marts 2017 at 9:42

   Ha ha ha, åhhh så fedt. Tak 🙂

   Reply

Leave a Comment