Jeg keeeeder mig, moar!

 photo P1014984_zps5ojqz1bt.jpg
untitled-2Vi har egentlig været rimelig forskånet for “jeg keeeeder mig”-frasen hjemme hos os, men den er dog begyndt at dukke op lidt hyppigere. Når man er snart fem år, er man med fuld fart på vej til at være et meget selvstændigt og selvkørende lille individ med fuld knald på den kreative leg, oplever vi helt tydeligt. Men samtidig oplever vi også, at der stilles større og større krav til aktiviteternes kompleksitet – underholdningen skal være god og spændende og gerne komme i en lind strøm. Og skærmtid er en højt skattet en af slagsen, synes vores femårige og knap så meget mig, der virkelig forsøger at minimere den på daglig basis. Men det er desværre en let løsning i ny og næ, når ulvetimen raser midt i madlavningen og man er ene forældre om to børn, eller når hele familien er forsinket om morgenen. Ak. Men ærligt, jeg er nu ikke så bekymret på den front. Skærmtiden skal styres. Absolut. Og andre aktiviteter fylde mere end den. Helt klart. Det handler om sund fornuft, og der er tilmed også masser af læring at hente bag skærmen for vores små digitale unger.

Men. Jeg værdsætter allermest, når begge piger fordybes i den analoge leg på helt gammeldags maner. Og derfor er jeg også vild med tankerne bag den Unplug & Play Collection Box, vi hentede i Name It-butikken forleden dag. Boksen hylder legen. Den frie leg med masser af god power, kreativitet, børnegriseri og hvad, der ellers hører sig til fuldt udfoldet barneleg. Med boksen får du 36 kort, der hver indeholder en idé til en aktivitet – fx at lave kostumer, andre diy-projekter, opskrifter osv. Hver ide er nøje forklaret, og de er lige til at gå til. Fede små projekter, som familien kan samles om. En Unplug & PLAY Collection Box kan hentes GRATIS, venner, så tag ungerne under armen og giv dem en skøn overraskelse. I kan finde nærmeste butik gennem her NameIt.dk.

Hvordan har I det med skærmtid vs analog leg hjemme hos jer? Har I strenge retningslinjer eller en mere laissez faire tilgang?

 photo P1014981_zpsyzezjleh.jpgJeg ville have taget et billede af boksens ene kort, så I kunne se, hvad en aktivitet, kunne gå ud på, men det glemte jeg i farten. Så I må selv hente en boks og tjekke det hele ud 🙂 photo P1014980_zpsg0nxum0n.jpg photo P1014979_zpsdsgwtx0l.jpgKridt og forstørrelsesglas følger også med, og sidstnævnte har vi allerede brugt flittigt både inde og ude.  photo P1014983_zpskrywmquq.jpg

Øverste billedes detaljer: Kjole/Name It, Støvler i grøn lak/Angulus, Strømper/H&M.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment