På pindene #1

Processed with VSCO with f2 presetEt ultrakort “på pindene”-indlæg her til aften, som altså viser et af de projekter, der sidder på mine strikkepinde netop nu, og som heldigvis snart er færdigt. Heldigvis, fordi jeg 1) glæder mig helt vildt til at putte lillesøster i den flaskegrønne drøm af en dragt i det blødeste Engleuld fra Tusindfryd og 2) fordi jeg efterhånden har holdt så mange pauser i det projekt på grund af presserende husprojekter, at jeg snart er en kende træt af at strikke på dragten endnu 🙂

Dragten er i øvrigt en teststrik for Camilla – Ebbas Fødselsdagsdragt, hedder den – og jeg er fuldkommen tosset med den. Den er dog lige nu ved at blive udviklet i en version 2. Hvorfor, kan du læse lidt mere om her. Men pointen. Opskriften er derfor ikke til salg endnu, men forhåbentlig meget snart, og når den er klar, indsætter jeg link til den herinde.

Jeg tænker i øvrigt at gøre “På pindene” til et mere fast tema herinde, hvor jeg fx hver anden uge viser, hvad jeg har gang i på strikkefronten netop nu. Så alle jer, der ikke synes, at den slags nørderi er specielt fedt, må springe det tema over 🙂 Jeg er dog selv vild med at følge med i andres kreaprojekter for at få inspiration, og pt er DIY- og kreablogs mine absolutte yndlingskategorier.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Mor Tina 13. marts 2017 at 0:11

  God aften,
  hvor er den flot, jeg er vild med farven også:-)

  Reply
  • plummum 13. marts 2017 at 13:32

   Tusind tak 🙂

   Reply
 • mie vangshardt 13. marts 2017 at 12:40

  Hej signe
  Jeg har søgt og søgt på nettet efter et sted jeg kan købe basis træknapper i ca. 10mm…… kan simpelthen ikke finde nogle. Hvor køber du dine knapper henne?? Tak for inspirerende indlæg!
  Mvh Mie

  Reply

Leave a Comment