Projekt diy-sommergarderobe

Processed with VSCO with f2 presetJeg lovede jer at vise det færdige resultat af en strikket sommernederdel frem og hermed gjort. Jeg fik desværre kun skudt et par billeder til instagram med mobilen, men det går vist for nu. Jeg lover bedre billeder næste gang. Nederelen er strikket i Biella Trio fra Garnpusher.dk, som er et tretrådet uld-/bomuldsgarn. Det er i øvrigt blevet ultrablødt efter en omgang håndvask. Nederdelen kommer som opskrift i midten af april, og jeg indsætter direkte link til den tid.

Jeg er allerede videre med næste projekt i et andet sommergarn fra Garnpusher – denne gang til MIG. Mere om det en anden dag, når jeg er nået lidt længere. Jeg pønser på en lækker, blød sommergarderobe i strik til både pigerne og mig. Har et hav af kreaprojekter på min liste, og jeg når sikkert kun en brøkdel.

God aften, ladies.

Signe

P.s. De søde fodformede leosko er en pr-gave. Jeg er vild med dem, og de kan købes lige her til både børn og voksne. Jeg har faktisk selv et matchende par 🙂

Processed with VSCO with f2 preset


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment