“Far, byg en rutsjebane”

P1010438… og det var præcis, hvad han gjorde.

Eller han er i hvert fald i fuld sving med at lave den fineste rutsjebaneplatform rundt om et gammelt træ, vi har i haven. I dag fik vi skabt fundamentet, støbt søjlerne og lavet den første ramme, som platformen skal hvile på. I morgen når vi måske næsten i mål. Planen er en platform, som både fungerer som rutsjetårn, men også som et sted, hvor pigerne plus legekammerater kan sidde og lege, snakke hemmeligheder, holde picnic og så videre. 

Vi var tæt på blot at købe et af de færdige tårne fra Jungle Gym, men vores DIY-mani slog igennem, og vi besluttede til sidst at lave vores helt eget unikke rutsjetårn, som vi er ret spændte på at se resultatet af. Det fylder allerede en del i haven, men vi giver gerne den plads til pigerne, så de får maksimalt ud af udelivet her hjemme. Vi er også kommet til at love både trampolin og legehus på sigt, og jeg er i skrivende stund en smule i tvivl om, hvor vi skal gøre af det hele, hvis der stadig skal være lidt synligt græs tilbage 🙂

Jeg viser mere, når vi er tættere på mål. Jeg har i øvrigt planer om at pynte tårnet lidt med fine blomster, et flag og måske et sejt skilt. Men de sidste detaljer må vente lidt endnu.

God lørdag.

Kh, S

P1010226En tiltrængt pause i byggeriet.
P1010211Der gror de fineste træer op ad den gamle træstamme. Jeg håber ikke, at de dør under den nye platform, men i stedet har lyst til at slynge sig op ad selve tårnets stolper. Vi har bl.a. et minikiwi-træ, som jeg ville være lidt ked af at slå ihjel.

P1010209

Det tager sin tid at få fire stolper til at stå fuldkommen i vatter. Men det lykkedes som altid til sidst, og nu er stolperne støbt og kan tørre helt natten over.

P1010199

Jeg har pimpet en gammel denimjakke til lillesøster. Har købt 20 – 30 nuttede strygemærker, og jeg overvejer p.t., om jeg også skal give den gas på en af mine egne denimjakker.P1010207


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment