Style din væg med ‘køkkenkunst’

 photo P1010293_zpsr0uadzdj.jpgSPONSORERET AF DESENIO

Vi er i fuld gang med at færdiggøre vores store køkken-makeover. 70’er-køkkenet har fået helt nyt liv, og for første gang i over et år, synes vi faktisk, at det er behageligt at lave mad i køkkenet og tilmed at opholde os derude 🙂

Den violette væg fungerer simpelthen så godt. Bedre end jeg havde turdet håbe, og vi er så småt begyndt at style den med åbne hylder, vægpynt og diverse dimseri.

Senest har vi sat lidt ’køkkenkunst’ op på væggene for at fuldende helheden. Plakat- og rammeshoppen Desenio har bedt mig style en fin væg i huset med deres produkter, og mit resultat ser du her. Jeg er ret tosset med den mørke baggrund til billederne af både guldananas, urter og de tre slagterdyr, som alle er med til at understrege, at vi befinder os i et køkken, hvor dejlig mad er i fokus.

Desenio har plakater inden for en lang række kategorier: natur, køkken, kunsttryk, børnemotiver etc. og ligeledes et hav af forskellige rammer, passepartout’er og andre ophængsmuligheder, så det er nemt at vælge en fuld pakke, der er klar til styling og ophæng, så snart den rammer din mailboks. Og priserne er virkelig gode.

Lige nu og de næste to dage er priserne faktisk endnu bedre, hvis du køber derinde med koden plummum25, som giver dig 25 % rabat på alle produkter med undtagelse af plakater, der er markeret med ’handpicked’. Koden gælder altså frem til torsdag den 6. april, så skynd jer ind forbi og tjek sagerne ud, hvis dine vægge trænger til lidt kærlighed.

Find hele udvalget lige her.

Og et lille tip. Tænk ud af boksen, når du skal vælge ophæng. Jeg synes, at det giver et fint og dynamisk udtryk, hvis du blander forskellige rammer, klemmer og fint tape. Fx hænger min urteplakat blot i en fin klemme.

 photo P1010319_zpspjkauqu0.jpg photo P1010297_zpsm28caozw.jpg photo P1010291_zps1iigdhvi.jpg photo P1010300-2_zpswjz4hahh.jpg photo P1010304_zpsprgq4mtr.jpg photo P1010309-2_zpscm9fia9j.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

5 Comments

 • Cecilie 5. april 2017 at 15:27

  Hej Signe.
  Hvor ser det bare fint, hyggeligt og ikke 70’er agtigt ud?
  Hvor er hylderne fra? Det ligner, jeg har købt de samme hyldeknægte til vores køkken, men de ligger i indpakningen, da vi ikke lige har fundet nogle hylder til dem endnu?

  Reply
  • plummum 6. april 2017 at 10:21

   Vi har selv lavet hylderne i mdf – altså savet til i rette mål og derefter malet dem. Jeg ville egentlig have haft hylder i marmor, men de blev så tunge, at jeg nærmest ikke ville have kunnet stille noget på hylderne, så mdf blev løsningen 🙂

   Reply
   • Cecilie 6. april 2017 at 10:23

    God ide! Tak for svar?

    Reply
 • Line 20. april 2017 at 12:08

  Hvor er lamperne fra? 🙂

  Reply
 • Få kæmpe effekt for få penge – plummum 28. maj 2017 at 21:49

  […] første indlæg om køkkenet kan læses her og her, hvor du blandt andet får farvekoderne til vores maling fra Sadolin. I dag skal det handle om […]

  Reply

Leave a Comment