“Strikkelampen”

 photo P1010221_zpsetmjjdm7.jpguntitled-2Vi har længe manglet en eller anden form for arbejdslys i vores ene sofahjørne, og vi fandt en virkelig fin løsning til en helt ok pris.

Indtil for få dage siden har vi nemlig kun kunne læse og strikke (ja, Kasper strikker altså ikke, selvom det ville være sejt;)) i den ene side af sofaen, der derfor hurtigt blev et populært spot hver aften efter putning af pigerne. Men nu har vi lys i begge sofasider, og det er sandelig praktisk, kan jeg sige jer. I det hele taget er vores stue utrolig mørk ud på de sene aftentimer, og vi mangler i høj grad at få skiftet alt el ud, som vi gjorde ved indflytning i husets overetage. 

Jeg er tosset med vores nye lampe, der kombinerer marmor og glas på fineste vis. Den er fra Normanns AMP-serie og købt hos Moodings.com. Lampen er en del af en hel serie med forskellige pendler, bordlamper etc. i flere forskellige farver. Se udvalget her.

Lampen hænger i øvrigt sammen med min nye plant-hanger i macramé, som jeg efterhånden har lavet nogle stykker af. Dem viser jeg frem her inde en anden god gang.

Kh, Signe

 photo P1010220-2_zpsini5sp27.jpg photo P1010225-2_zpsk8skspqv.jpg photo P1010223_zpssk5baenu.jpg photo P1010219-2_zpsrfkfu0jr.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment