Lav selv din plant-hanger

 photo P1010167_zpsrwxgruw1.jpgJeg har længe været på udkig efter den rette plant-hanger til min indretning, og der findes et hav af smukke bud på markedet. Men jeg endte – som så ofte med sådan noget – med at lave dem selv i macramé. Det er nemlig super nemt, og så kan man få sin hanger præcis, som man ønsker i udtryk, størrelse og farve. 

Jeg har knyttet hangeren på billederne ved hjælp af simple square knots samt twisted square knots, og det ser meget mere vanskeligt ud, end det egentlig er. Der findes et utal af gode guider, der kan hjælpe dig i gang med at lave en hanger i marcramé (søg blot på Pinterest), men er der stemning for det, så lavet jeg gerne en step by step guide her inde til jer?!

Det er en super dekorativ måde at pifte din bolig op på – både i stue, køkken, soveværelse. Ja, alle rum fortjener faktisk en hængende plante, synes I ikke? 🙂

 photo P1010165_zps5bvah4vi.jpg photo P1010164_zpstk36v4yr.jpg photo P1010191-2_zpsiweqvgcu.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment