Faktisk…

Processed with VSCO with f2 presetFår det min puls op på et alarmerende højt niveau, når mine piger sådan helt egenrådigt beslutter sig for, at de vil ‘gå en tur’. Alene. Spørg mig, om mine stresshormoner rørte mere på sig end vanligt, da jeg helt tilfældigt opdagede, at de to små barylere havde fået åbnet vores havelåge i baghaven mod forventning for derefter storgrinende at tage spurten ned af vores ikke så stille villavej, hvor bilerne desværre sagtens kan komme susende. Jeg fik travlt med at komme ud af huset i en fart med bare tæer og strittende morgenhår efter to piger i kun nattøj og alt for store sandaler. Projekt nyt stakit i baghaven er nu fremskyndet.

Synes jeg, at det er urimelig ulækkert, når Elton spiser lort. Menneskelort. Det er sket et par gange, at jeg har glemt lillesøsters ble på gulvet i badeværelset – bare i ganske få minutter, fordi jeg lige skulle ordne et eller andet, som en travl mor nu engang skal hele tiden. Sidst det skete var Elton hurtig til at pakke den lukkede ble op med den brune pakke i midten. Og I kender den der følelse af, at et eller andet er los og ikke som det burde være!? Præcis den følelse fik jeg forleden, da jeg havde forladt badeværelset for at lynskrælle en banan til sulten toårg. To minutter senere styrter jeg tilbage på badeværelset og ganske rigtigt. Dér står Elton og ser vildt uskyldig ud med meget tykke kinder. “Spyt UUUD, Elton” og bum, der røg et styk lort lige ned på gulvet. Suk.

Er det pænt behageligt, når ældsten leger hos en af bedsteveninderne nogle timer, mens lillesøster beslutter at sove hele den tilsvarende periode. Sådan var det i dag. Jeg har brug for at lade op efter et par maksimalt pressede uger. Jeg lod kaos i huset være kaos, satte mig ud i solen og strikkede… og gloede. Det var rart. Mere end rart.

Er det lige så skønt og dejligt, når Kasper er taget af sted for at drikke øl med en af gutterne, mens jeg har stuen helt for mig selv. Hæ.

Vil jeg snart gå i seng efter en marathonputning, som jeg næsten lykkeligt havde glemt fandtes. Men de dukker op i ny og næ, og siden, at jeg er græsenke det meste af weekenden, så er jeg overbevist om, at jeg har brug for mere end fem timers afbrudt søvn, som de sidste mange nætter har budt på. Edit: jeg kan afsløre, at natten præcis bød på fem timers afbrudt søvn:)


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Cecilie 28. maj 2017 at 20:18

  Faktisk… Er jeg vild med dette indlæg ☺️ fik i forgårs selv pulsen helt op, da min datter tog flugten fra min overpakkede cykel ved Netto ? Sh*t hvor var det bare ikke sjovt! Det endte godt, men altså hvor er det stressende! Og hvor strengt det nd lyder, er det jo rart at andre også oplever den slags – så kan jeg også føle mig helt almindelig og med et helt almindeligt (men for mig særlig dejligt) barn ? (Iphone ville gerne skrive barM ??). Ps. Har også stået med handsker på og fisket en lille “flyder” op, da min datter var i bad ? – åh de skøre ting, der følger med morrollen ?

  Reply
  • plummum 28. maj 2017 at 20:24

   Ih, dejligt du kan lide indlægget. Uh, det lyder ikke sjovt. Man når at føle sin indre tigermor gå helt badut på ganske kort tid;)

   Reply

Leave a Comment