Hvad har jeg egentlig gang i?

 photo P1010611_zpspg9bkq1u.jpgJeg havde alligevel ikke troet for et par år siden, at det der strik ville bide sig så alvorligt fast i mig, at jeg glædeligt bruger enhver ledig stund (siddende, liggende, stående) med pindene i hånden, at jeg hellere end gerne går i strikkeklub med kvinder fra mit hood, som jeg ellers ikke hænger ud med i andre sammenhænge, at jeg nørder igennem til monteringskursus etc. Strik er blevet en stor del af mit liv, og jeg ville et eller andet sted ønske, at det en dag kunne blive bare lidt mere end en hobby – på det ene eller anden måde.untitled-2 photo P1010610_zpspaalcft3.jpg

Min veninde spurgte mig forleden dag, hvad det der strikkeri, jeg havde gang i, egentlig gik ud på 😉 Hun havde ikke set det komme. Strik og så mig. Men så havde hun set et af mine hashtags til et strikkebillede på Instagram en dag; #knittingismyyoga, og SÅ gav det pludselig fuldkommen mening for hende, sagde hun. Ha ha ha.

Strik er mit yoga og mit terapi – ingen tvivl om det. Jeg stresser fuldkommen af med de rutinemæssige bevægelser, gentagelse efter gentagelse, time efter time. Det er blevet et drug for mig – af den gode slags. Og derudover er det også fuldkommen magisk at kunne kreere sin egen lækre garderobe i alskens garner i præcis det materiale og det farvevalg, der nu engang definerer dig, dine børn, din mand, og alle andre, du måtte strikke til. Faktisk har begge mine forældre bestilt en bluse af mig, som jeg lige tager tilløb til at komme i gang med.

Men anyways. Det var lidt strikke-loooove her en tirsdag aften.

Godnat <3

 photo P1010619_zps7sfpqlin.jpgOg p.s. er du også ret vild med garn og geniale strikkeopskrifter, så kan du tjekke min Instagram lige nu, hvor jeg kører en konkurrence med et komplet kit til Connie Cardiganen. I samarbejde med strikkedesigner Thea Rytter og Woolspire udlodder jeg garn til en Connie plus opskrift. En mega lækker præmie. Garnet er ret pebret, så der er noget at komme efter. Jeg skal selv i gang med en mere og har valgt at strikke den op i en vinrød denne gang. Det kan man altid bruge, ikke? Kombineret med en lyserød er det lige i øjet, hvis du spørger mig.

Tryk på billedet herunder, og du kommer direkte videre til konkurrencen på IG.final


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Jane 31. maj 2017 at 20:54

  wow hvor ville jeg gerne være med på ig, har slettet min konto,da jeg blev hacket 2 gange om dagen og orkede ikke at blive ved. ville så gerne være med i den skønne konkurrence og elsker at strikke / hækle og gør det hver dag. har lavet mange forskellige ting gennem tiden og lære hele tiden noget nyt og nyder det fuldt ud. håber at blive den glade vinder af den flotte præmie

  Reply
  • plummum 1. juni 2017 at 12:07

   ØV ja, der er så meget god inspiration at hente på IG på den front. Ja, det er altså ret fantastisk med de kreaprojekter 🙂

   Reply

Leave a Comment