Hej, her er jeg. Sørme så.

plummumHvis nogle troede (som jeg ærligt selv gjorde et øjeblik), at bloggen var ved at lukke helt ned, så er det ikke tilfældet. Den havde brug for en seriøs timeout hvor koncepter, stil, tone og tematikker gentænkes og revurderes. Den proces er ongoing lige nu, og i mellemtiden dukkede der pludselig et lille savn op. Et savn til at sige “hej” til jer derude og atter melde bloggen aktiv.

Så “Hej Hej” efter snart en måneds tavshed oder so. Opdagede I overhovedet, at bloggen trak stikket, eller er I midt i Ros og de gode sommerferier? Nå men. Vi starter blødt og let ud med en feel-good post, der mest af alt handler om alt og ingenting.

Siden sidst har jeg fået nyt hår. 20 cm røg der af under sidst frisørbesøg. Bum. Det trængte. Og også nye shades som er mit tredje par i streg af brune cat-eye formede solbriller. Næste gang hopper jeg over i en helt anden boldgade, men cateyes fungerer åbenbart fremragende til min hovedform, som ikke er helt smal. Hermed tip videregivet.

Jeg har bestilt brillerne gennem Smartbuyglasses.dk, som har alle tænkelige solbriller fra nærmest alle brands. Og til en meget reduceret pris i forhold til prisen her hjemme i Danmarks fysiske butikker. Mine shades er fra Bvlgari, og der er flere hundrede at spare på den model. Modellen kan findes lige her.

Plumdad aka Kasper har også bestilt nye solbriller derigennem fra Tom Ford. Fin service og hurtig levering. We like.  photo P1010685_zpsxyfhilm0.jpg

Sååå nu mangler jeg blot et par ekstra kjoler og en ny badedragt, før sommerferien kan skydes i gang. Den er endnu ikke bestilt, men det satser jeg på, at den bliver om få øjeblikke.

Kh <3

 photo P1010679_zpsexyw6bm3.jpg photo P1010689_zpswha6lhcw.jpg photo P1010684_zpsxodnifce.jpg photo P1010676_zpssascxva9.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment