POPCORN galore

 

Processed with VSCO with f2 presetHej med jer! Følger du med på min Instagram-kanal (@plummum)? Hvis ja, så har du med al sandsynlighed set, at jeg har spammet en del med min lyserøde popcornbluse. Jeg har teststrikket den for Camilla, der vitterligt sprøjter den ene lækre opskrift ud efter den anden.

Jeg er blevet en del af hendes hold af faste teststrikkere, som alle strikker Camillas opskrifter på livet løs for at give konstruktiv feedback, finde eventuelle fejl, tjekke pasform etc. Faktisk en kæmpe ære at være med på det hold. Og så er det ikke mindst mega hyggeligt at have adgang til noget, der ligner 24/7-online-strikkesparring med andre, der nørder den disciplin ligeså meget som jeg selv. Er vild med det. Og det højner samtidig mit strikkeniveau. 

Men. Hvad jeg ville sige i dag. Den lækre popcornbluseopskrift er netop udgivet i disse minutter. Køb den her og strik løs. Den tog mig godt tre uger at strikke med ret sparsom strikketid, og jeg har haft blusen på tre dage i træk nu, hvorefter jeg tvang mig selv til en popcornpause:)

Jeg har i øvrigt strikket opskriften op i en god uld/bomuldsblanding (Sandnes Duo), så den nemt kan bruges hele sommeren også.

God aften, S

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

9 Comments

 • Majken 20. august 2017 at 22:28

  Hvad farve hedder garnet?:)

  Reply
  • plummum 22. august 2017 at 10:07

   Pudderrosa 🙂

   Reply
 • Det tog et ondt år – plummum 29. august 2017 at 14:23

  […] er oprigtig talt lettet over at have kastet mit sidste projekt af pindene. Endnu en teststrikket sag for Camilla. Hun er for vild, når det kommer til strikkeopskrifter, og opskriften på den såkaldte Sol- og […]

  Reply
 • Mine egoprojekter – plummum 16. september 2017 at 14:07

  […] kan læse mere her og finde mønster […]

  Reply
 • Anja 18. september 2017 at 21:11

  Hvor mange ruller har du brugt til din popcorn bluse?

  Reply
  • plummum 18. september 2017 at 22:02

   Det husker jeg ikke på stående, men det passede med det opskriften anbefaler af garnmængde.

   Reply
 • Strik i brug #1 – plummum 2. februar 2018 at 10:16

  […] på ugen hoppede jeg i min popcornbluse, som havde ligget i vasketøjskurven så længe, at jeg havde glemt den, lige indtil jeg så den på […]

  Reply
 • Kristine 18. januar 2019 at 20:43

  Den er simpelthen så flot den bluse! Jeg bliver ved med at kigge på den ? Vil du tro, man kan strikke den kun i bomuld?

  Reply
  • plummum 21. januar 2019 at 14:32

   Ja, men jeg tror, at popcornene er nemmere at lave pæne og stramme, hvis garnet også indeholder uld 🙂

   Reply

Leave a Comment