Der er postkort fra Toscana

76B61BDC-3C8B-4DE4-9C07-CD8CCA0999D1
Sommerferien går på hæld, og snart er det tid til at vende hjem igen til nogenlunde normale rytmer … og husrenovering. Jeg ville allerhelst blive lidt endnu – i Italien med de langsomme morgener og det intense familiesamvær. Vi har alle sovet til klokken halv ni næsten hver dag, og det havde vi brug for. Hvornår skete det egentlig sidst for os? Inden børn i hvert fald.

Begivenhedsrige 17 dage, har det været dog med lige dele afslapning og aktiviteter. Jeg har det allerbedste rejsecrew, omend totredjedele af det er noget krævende i ny og næ 😉 Vi keder os aldrig, kan jeg fortælle.

Er I klar til at høre om endnu en kør-selv-rejse med små børn på bagsædet? Jeg har masser af tips at dele ud af efterhånden – vi er snart noget drevne i den disciplin. Denne gang gik turen over Innsbruck i Østrig til Adriaterhavskysten i Italien, over Venedig og derfra videre til Toscana og Ligurien, som vi snart forlader for denne gang. Vi tog en lignende rejse for 3 år siden, hvor vi dog ikke nåede til Adriaterhavet som i år, men udelukkende fokuserede på Toscanas frodige, bakkede landskab.

Jeg vender stærkt tilbage med mere Italien. Kasper venter med Bresaola, oliven og kølig hvidvin på terrassen netop nu, og det har jeg ikke tænkt mig at gå glip af.

Kh, S


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Stine 30. juli 2017 at 20:10

  Vi overvejer at gøre det i år, når vi holder ferie til september, så jeg vil rigtig gerne høre mere. Vores bliver 2 og 5 i efteråret, så vi er lidt skeptiske ☺️ Men det lyder så hyggeligt…

  Reply
  • plummum 5. august 2017 at 16:12

   Jeg kommer snarest med mere info. GØR DET, siger jeg 🙂

   Reply

Leave a Comment