Et af byens bedste områder og fridagsglimt

Processed with VSCO with f2 presetKommer du nogensinde i området omkring Utterlslev Mose? Det skal du gøre. Det er blevet et af mine allerstørste yndlingssteder i København – med og uden børn. Helst med. Her er grønt, smukt og stille og et (liiiidt langt) stenkast fra stenbroen.

Jeg holder stadig ferie med pigerne i denne uge. I dag var dog en undtagelse, og det rev en smule i mit hjerte, da jeg sendte dem begge i institution i morges, så jeg kunne koncentrere mig om en halv dags arbejde. Heldigvis var dagen umådeligt god og hyggelig for alle parter, og jeg kunne hente et par glade banditter allerede kl. 14 igen.

Så. Tilbage til ferieboblen et par dage endnu.

Det er godt med et par aktiviteter eller mange i baghånden, når man holder ferie med børn. No? Helst aktiviteter, der er nemme at udføre uden storpakkede biler og andet gejl. Et af vores go to steder er Utterslev Mose, og vi elsker det grønne område. En lillebitte medbragt madpakke til at nyde på bænken under træerne ved en af legepladserne, er det eneste vi behøver at medbringe. Op på cyklerne og af sted. Præcis sådan en formiddag havde vi den anden dag midt i solen på årets 10. sommerdag (yes, den er god nok. Det var årets 10. rigtige sommerdag).

Hvor er jeres bedste go to steder med ungerne. Del gerne ud så vi kan udforske nye steder.

Kører du til Mosen, så smut gerne ind forbi til en frokost på Ricco’s på Holcks Plads. Den er nyåbnet og noget af det hyggeligste med lækre gamle loppelamper og -møbler.

Processed with VSCO with f2 presetLegepladsen her ligger midt i det grønne og lægger op til den ‘naturlige’ skovklatreleg uden gyngestativer, rutsjebaner osv.

Processed with VSCO with f2 presetJeg er ret glad for Ricco’s flade, sprøde sandwiches fyldt med olie. Uhm.Processed with VSCO with f2 presetDe fodformede fra Nature er (også) perfekte til en tur på legepladsen.

Processed with VSCO with f2 presetDen her jordbærdrik, ikke? Den er virkelig fin at se på. Men ingen af pigerne skulle nyde noget af den, da den først stod på bordet 😉

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 presetDen brownie. Åh.

Jeg undskylder i øvrigt de mange mobilbilleder, der havner på bloggen for tiden. Jeg nyder i høj grad det store kameras fravær disse dage, og der er egentlig også noget fint og autentisk over de hurtige snaps fra telefonen.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Maria 10. august 2017 at 22:01

  Jeg holder meget af mosen. Elskede at lege der som barn, og elsker mine løbeture og gåture her som voksen. Jeg kan evt anbefale: Legepladsen ved Emdrup Kirke, legepladsen i Dyssegårdsparken(liiidt længere, men langs renden)tyrekalvene i mosen, om vinteren-kælkebakker i Grønnemosen bag Høje Gladsaxe(ret fint område faktisk). Der er også en legeplads ved Stefans baner, nær fårene i mosen(mosesvinget), men ved ikke om den er god mere. Hvis man kommer i det område kan man passende slå et smut forbi Behov(pizza). Og ellers bare rundt på stierne langs renden/mosen som kan lede én til både Gentofte sø, Emdrup Sø og Kirkemosen 🙂

  Reply
  • plummum 11. august 2017 at 12:53

   Du er en stjerne, Maria! Tak for de fineste tips. Meget brugbare for os. Måske vi en dag skulle gå en mosetur sammen med ungerne og en kaffe to-go 🙂

   Reply

Leave a Comment