Den bedste online-skobutik

P1011150I dag skal I få at vide, hvad en af mine absolutte favoritter er, når det kommer til at købe sko online – både til børnene og til mor. Jeg har købt derfra et utal af gange, og det er altid der, jeg tjekker først, når vi mangler nyt til fusserne. untitled-2

Sidste år lavede jeg et enkeltstående produktsamarbejde med GrowingFeet.dk (derfor er indlægget markeret med ‘indeholder reklame’), som ja, er en online skobutik med alskens lækkerier inden for både sandaler, vinterstøvler, sneakers, indesko and you name it.

Siden det samarbejde – og også før det – har jeg købt sko dér til både pigerne og jeg et hav af gange. Deres indkøbere er gode til at håndplukke det, der falder i min smag, og jeg holder meget af, at jeg ikke skal købe mange forskellige steder fra, men faktisk kan shoppe både mine og banditternes sko samme sted, så portoen mindskes eller helt forsvinder.

Jeg har samlet lidt billeder af de sko vi har købt derfra i tidens løb, og vi har endnu flere i skoskabet, som var for slidte til, at jeg gad at have dem med på et foto 🙂

Jeg er særligt glad for GrowingFeets udsalgskategori, hvor jeg ofte har gjort gode fund. Fx var pigerne brudepiger i weekenden ved skønne fasters bryllup, og jeg manglede naturligvis akut sko til den lejlighed til ældsten. Jeg er jo notorisk ude i dårlig tid, I ved. Og da sandalsæsonen går på hæld, var jeg heldig at finde de fineste Pom D’ Api sandaler nedsat fra 800 til 400 kr. Jeg fik dem dagen efter bestilling med GLS – et kæmpe plus at man ikke skal vente i 5 dage eller mere på at få sine varer.

Min anbefaling er hermed givet videre. Hvis I ikke allerede har været inde og lure så tjek hele udvalget ud her. Jeg kan endda se, at butikken fylder 10 år i år og derfor kører med ekstra gode tilbud.
P1011147 P1010194-2P1010718 P1010195-2 P1014667 P1014686


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

Leave a Comment