Rejseguide på vej – hvad vil I vide?

P1011031-2Om få dage lander første del af min rejseguide til en kør-selv-ferie med børn på bloggen. Jeg tager udgangspunkt i vores sidste ferie rundt i Italien og kommer ind på emner som ‘lange ture med børn i bilen’, ‘steder at bo’, ‘steder at besøge’ osv. I er flere, der har spurgt efter blogindlæg om ferien, og det vil jeg for en gangs skyld få taget mig sammen til at lave. 

Råb højt hvis der er specifik info, I har brug for, så kan jeg tilrette mine indlæg og komme godt rundt om flere forskellige temaer.

Billeder er i øvrigt fra maleriske Cinque Terre, hvor vi har været et par gange nu – første gang i bil og sidste gang i tog. Sidstnævnte kan klart anbefales, hvis man vil lidt hurtigere rundt i bjergene og besøge mere end blot én af de smukke, farverige by.

God lørdag <3


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment